Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOMPLET Orgie Love Box Passion Night
  • KOMPLET Orgie Love Box Passion Night
  • KOMPLET Orgie Love Box Passion Night

KOMPLET Orgie Love Box Passion Night

Cena
39,99 €
Šifra oglasa: 3557508

Osnovne informacije

Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj

Opis oglasa

Strastna noč s kompletom Passion Night in tremi vrhunskimi proizvodi proizvajlca Orgie.  Ni potrebno, da je Valentinovo ali posebna priložnost, s kompletom Passion Night nikoli ne bo manjkalo strasti. Podarite sebi in svojemu izbrancu čutno izkušnjo s posebno oblikovanim kompletom za pare, ki vsebuje 3 žgečkljive izdelke s katerimi bosta skupaj raziskovala čute. Komplet vsebuje orgazmične kapljice z okusom jagode in posebnim stimulativnim učinkom, stimulacijski gel High Voltage z izjemnim vibracijskim stimuliranjem ter lubrikant na vodni osnovi z dolgotrajnim občutkom navlaženosti, ter grelnim učinkom za povečanje intenzivnosti občutkov.   Komplet Passion Night vsebuje 1 x Stimulacijske kapljice Orgasm Drops KissableVznemirljive orgazmične kapljice, ki jih nanašate neposredno na klitoris. Že ena do dve kapljici sta dovolj za neverjetne stimulativne učinke toplote, hlajenja ter mravljinčenja. Kapljice Orgasm Drops za dodatno razburljivost lahko nanesete tudi s poljubi. Imajo prijetno aromo sadne mešanice. Količina: 50 mlIngredients: Glycerin, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Aqua (Water), Phenoxyethanol, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Eugenol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Sodium Saccharin, Menthol, L-Menthanone, Aroma (Flavour), Ethyhexylglycerin, Beta-Caryophyllene, Limonene, Menthyl Acetate, Eugenyl Acetate, Pinene, Carvone. 
1 x Stimulacijski gel High Voltage Tako imenovani 'tekoči vibrator', saj ima izjemno stimulativne vibracijske učinke s prijetnim učinkom segrevanja. Formula vsebuje aktivne sestavine amazonskih rastlin, ki spodbujajo vibracijski in električni učinek na intimnem predelu. Stimulacijski gel je namenjen obem partnerjem.Količina: 100 mlIngredients: Aqua (Water), Glycerin, Alcohol, Polysorbate 80, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol, Sodium Saccharin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Acmella Oleacera Extract, Mentha Arvensis Leaf Oil, BHT, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate 
1 x Lubrikant Lubetube Hot Lubrikant na vodni osnovi, brez vonja, z izjemno dolgotrajno navlaženostjo, ki pomaga povečati užitek in intimnost z ustvarjanjem nežnega segrevanja za moške in ženske.Količina: 15 mlIngredients: Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Vanillyl Butyl Ether, Isopentyldiol, Menthyl Lactate Opozorila: Ne uporabljajte na razdraženi ali poškodovani koži. V primeru draženja prenehajte uporabljati izdelek in sperite z vodo. V primeru stika z očmi, sperite z vodo. Izdelek shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte.  ORGIEDare yourself - Drznite si!ORGIE je vrhunska erotična blagovna znamka z brazilskimi koreninami, katere izdelki dosegajo najvišje evropske standarde kakovosti. Podjetje z 10 letno tradicijo ustvarja že preizkušene formule, ki so edinstvene in prihajajo neposredno iz srca amazonskega pragozda. Prav vsak Orgie izdelek pa zagotavlja izjemne občutke. Vsi produkti so izdelani na Portugalskem z najboljšo brazilsko tehnologijo. Orgie je ponosni prejemnik nagrade Erotix za najboljšega proizvajalca v letu 2018 in 2019.    Z esenco Brazilije.   Izdelano na Portugalskem.

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
17.06.2020. ob 00:01
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
288 -krat