Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOMISIONAR – SKLADIŠČNIK V CELJU - M/Ž

KOMISIONAR – SKLADIŠČNIK V CELJU - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 11908760

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
PC16345

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: KOMISIONAR – SKLADIŠČNIK V CELJU - M/Ž
Naziv delodajalca: ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: FOX IVAN, 051 667 375, ivan@espada.si
Opis del in nalog: - RAZKLADANJE BLAGA Z KAMIONOV, SORTIRANJE SADJA IN ZELENJAVE, PRIPRAVA PALET PO RUTAH IN LEPLJENJE ETIKET NA PALETE, DNEVNO KOMISIONIRANJE BLAGA PO RUTAH,
PREVERJANJE IN OBVEŠČANJE O KVALITETI BLAGA, SPROTNO IZVAJANJE INVENTURE NA BLAGU OB VSAKEM ZAKLJUČKU KOMISIONIRANJA, OVIJANJE BLAGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: CELJE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 6 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: PRIČAKUJEMO: ustrezne psihofizične sposobnosti za opravljanje delovnega mesta in premeščanje od 6 do 15 kg težkega bremena, zaželjene izkušnje z delom v skladišču, pogoj je izpit za viličarja, ki ga kandidat lahko pridobi tudi naknadno v delovnem razmerju, zanesljivost in odgovornost. NUDIMO: delo v eni izmeni (pon-pet od 15:00-23:00, ned. oz. praznik od 06:00-14:00), zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za NDČ, 2 meseca poskusno delo, fiksno redno plačilo,
regres, kvartalne nagrade, napredovanje, stimulacije.
Prijava je mogoča do: 30.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).
Oglas je objavljen
16.11.2023. ob 00:57
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
55 -krat