• VOZNIK C - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

VOZNIK C - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12622160

Osnovne informacije

Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Interna številka izdelka
PG15119

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VOZNIK C - M/Ž
Naziv delodajalca: DAVIDOV HRAM VELETRGOVINA D.O.O. LJUBNO
Naslov delodajalca: LOKE 37, 3333 LJUBNO OB SAVINJI
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: PEČNIK IRIS, 03 839 35 11, iris.pecnik@heineken.com
Opis del in nalog: - ČE TE ODLIKUJEJO PREDANOST, ZANESLJIVOST IN STRAST DO DELA, TE VABIMO, DA SE PRIDRUŽIŠ NAŠI TRANSPORTNI EKIPI. OPIS DELA: IZVAJANJE VARNEGA IN ZANESLJIVEGA PREVOZA BLAGA DO STRANK V GORENJSKI REGIJI, RAZKLAD VOZILA PRI STRANKAH IN ZAGOTAVLJANJE VRAČILA EMBALAŽE, SKRB ZA REDNO VZDRŽEVANJE IN ČISTOČO VOZILA, UPRAVLJANJE DOKUMENTACIJE POVEZANE S PREVOZOM IN DOBAVO BLAGA, UPOŠTEVANJE PREDPISOV IN ZAKONODAJE V ZVEZI Z VOŽNJO TOVORNEGA VOZILA. ZAHTEVANE KVALIFIKACIJE IN IZKUŠNJE: OPRAVLJEN IZPIT ZA C KATEGORIJO (KODA NPK 95 NI POTREBNA), SPOSOBNOST ZA DELO S STRANKAMI – NEKONFLIKTNOST IN PRIJAZNOST, ZNANJE SLOVENSKEGA JEZIKA, ZELO DOBRA FIZIČNA PRIPRAVLJENOST, POZITIVEN ODNOS DO DELA IN SODELOVANJA V EKIPI, ODGOVORNOST, NATANČNOST IN ZANESLJIVOST, POŠTENOST, SAMOINICIATIVNOST. PONUJAMO: DINAMIČNO TERENSKO DELO S PRILAGOJENIMI RUTAMI (VOZITE V REGIJI BIVANJA IN NE PO CELI SLOVENIJI), ENOIZMENSKO DOPOLDANSKO DELO S POLNIM DELOVNIM ČASOM (VIKENDI IN PRAZNIKI PROSTO), MOŽNOST ZAPOSLITVE ZA NEDOLOČEN ČAS, SODOBNO IN KAKOVOSTNO VOZILO ZA ZAGOTAVLJANJE VAŠE VARNOSTI, VISOKO VIDNA ZAŠČITNA DELOVNA OBLEKA, PREHOD NA DIGITALNA ORODJA ZA UČINKOVITEJŠI DELOVNI PROCES, UVAJANJE V DELO, UGODNEJŠI NAKUP BLAGA IZ CELOTNE PONUDBE PODJETJA, DODATNO POKOJNINSKO ZAVAROVANJE PO 1 LETU ZAPOSLITVE, VKLJUČITEV V SISTEM NAGRAJEVANJA.


UE delovnega mesta oziroma dela: RADOVLJICA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 6 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: C
Prijava je mogoča do: 16.05.2024
Poskusno delo: 2 meseca

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/transport-nabava-in-logistika/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Kranj

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 01:05
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
42 -krat

ZRSZ - Območna služba Kranj

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija