PRODAJALEC - M/Ž

  • Šifra oglasa: 7644632
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaPRODAJALEC - M/Ž
Naziv delodajalcaIzdelava slaščic Sladki dar, Tomaž Rožman s.p.
Naslov delodajalcaVeliki Ločnik 44 , 1311 TURJAK
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateROŽMAN TOMAŽ, 051 258 180, narocila@sladki-dar.si
Opis del in nalog
  • ZA PRODAJO SLADIC, PIŠKOTOV, POTIC IN OSTALIH SLADKIH DOBROT IŠČEMO PRIJAZNO, DELOVNO IN PREDVSEM PRODAJNO USMERJENO PRODAJALKO ZA DELO V TPC KOSEZE LJUBLJANA IN SUPERNOVA QLANDIA KAMNIK (2 DELOVNA MESTA). TVOJA IZOBRAZBA NI POMEMBNA, POMEMBNA JE TVOJA SPOSOBNOST PRODAJE, KOMUNIKATIVNOST, PRIJAZNOST, POŠTEN ODNOS, SAMOINICIATIVNOST IN OBČUTEK ZA ČISTOČO. KAKŠNE NALOGE TE ČAKAJO? VSAKODNEVNA AKTIVNA PRODAJA IN POSTREŽBA KUPCEV, INFORMIRANJE IN PREDSTAVITEV KUPCEV O PROIZVODIH, SKRB ZA USTREZNO OZNAČENOST Z AKTUALNIMI CENAMI, SAMOSTOJNO DELO NA BLAGAJNI Z GOTOVINO IN POS TERMINALOM, VODENJE EVIDENCE ZALOGE, NAROČANJE BLAGA, PREVERJANJE ROKA UPORABE, SAMOINICIATIVNO DNEVNO ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE LEPEGA IZGLEDA PRODAJNEGA PROSTORA.
UE delovnega mesta oziroma delaLJUBLJANA
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 6 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Delovne izkušnje10 let
Vozniški izpitB
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanjaurejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno
Drugi pogojiVsaj 10 let izkušenj z delom z ljudmi v strežbi/prodaji, obvezen izpit B kategorije, izražene komunikacijske in prodajne veščine (usmerjenost prodaji), tekoče znanje slovenskega jezika, ljubeznivost in prijaznost v komunikaciji s kupci, marljivost, poštenost in odgovornost pri delu in delovnih nalogah, zelo dober občutek za osebno čistočo in čistočo delovnega mesta, stalni ali začasni naslov v oddaljenosti do 20 km.
Prijava je mogoča do13.08.2021
Poskusno delo3 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.