Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • TV REGAL RADDA PIANO TV150-2K2F
  • TV REGAL RADDA PIANO TV150-2K2F
  • TV REGAL RADDA PIANO TV150-2K2F

TV REGAL RADDA PIANO TV150-2K2F

Cena
228,96 €
Šifra oglasa: 12437705

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1132024JEL341
Stanje
novo

Opis oglasa

Moderni, elegantni in izjemno funkcionalni TV regal z obilo prostora za shranjevanje!
Elegantni TV regal bež barve v visokem sijaju vsebuje dva prostorna predala in dvoje vratc, kamor lahko pospravite številke DVD-je, knjige, družabne igre in druge željene predmete. Ima soft-close mehanizem, ki vam omogoči tiho zapiranje in preprečuje trenje in prehitro obrabo pohištva. Izdelan je iz oplemenitene iverne plošče, ki je na zunanjih delih premazana z UV lakom. UV lak je 4-krat bolj odporen na praske in poškodbe kot standardni lak. Regal je del modularnih dnevnih sob Radda Piano, oglejte si še ostale artikle te kolekcije in si oblikujte unikatno in sanjsko dnevno sobo!
TOPLA BEŽ BARVA V VISOKEM SIJAJU IN KROMIRANE ROČKE ZA ELEGANTNI IZGLED
Elementi v visokem sijaju v vaš dom prinesejo pridih elegance in prefinjenosti. Elementi Radda Piano so na voljo v topli bež barvi v visokem sijaju, zato je vaš dom z njimi videti svetlejši in bolj čist. Kombinacija visokega sijaja s kromiranimi ročkami omogoči pohištvu moderni in elegantni videz, ki modernizira vsak prostor.
SOFT-CLOSE MEHANIZEM ZA TIHO ZAPIRANJE IN DOLGOLETNO UPORABO
Celotna linija dnevnih sob Radda Piano ima soft-close mehanizem, ki vam omogoči tiho zapiranje predalov in vratc. Soft-close mehanizem preprečuje trenje med uporabo in posledično tudi zmanjšuje možnosti poškodb in obrabe. Omogoči vam dodatno udobje v vsakodnevnem življenju ter dolgoletno uporabo vašega pohištva.
UV LAK ZA VEČJO ODPORNOST IN MODERNI VIDEZ
Vsi artikli linije dnevnih sob Radda Piano so premazani z UV lakom, ki je 4-krat bolj odporen na poškodbe in praske kot drugi laki. UV lak omogoči pohištvu visoki sijaj, ki v vaš dom prinese več svetlobe, saj se ta odbija s pohištva in tako ustvari svetlejši prostor. Topla bež barva v visokem sijaju v vaš dom prinese več elegance in moderni slog.   
Slike so simbolične!
Material

korpus: oplemenitena iverna plošča
fronte: madiapan

Barva

Bež barva v visokem sijaju

Dimenzije

Širina 150 cm
Globina 45 cm
Višina 46 cm

Kolekcija

Radda Piano

Izdelek je na voljo tudi v beli barvi v visokem sijaju. Za več informacij in naročilo kontaktirajte našo prodajno ekipo.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
24.03.2024. ob 02:05
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
18 -krat