Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory
  • UppaBaby Vista - Gregory

UppaBaby Vista - Gregory

Cena
800 €
Šifra oglasa: 4242489

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Celje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam otroški voziček UppaBaby Vista 2018 - Gregory, kupljen marca 2019. V uporabi je bil pri enem otroku od julija 2019 do maja 2020. Voziček je lahek, vodljiv z eno roko, primeren za vse terene, hitro in enostavno se zlozi. Kot je razvidno iz priloženih slik je odlično ohranjen. Do marca 2021 je se v garanciji.

Ogled in prevzem možen v Celju.

Opis:

Otroški voziček Uppababy Vista 2018 je nadgradnja vozička Uppababy Vista preteklih sezon. Združuje vse, kar boste potrebovali za vašega otroka od rojstva do prvih korakov, pa tudi, če se vaši družini pridruži dodaten član. Trpežen, sodoben in dovršen voziček je bil zasnovan izključno z mislijo na potrebe staršev in otrok. Dovolj prostora za shranjevanje vseh potrebščin, tiha vožnja brez tresljajev, enostavno zlaganje ter naravni materiali so glavne prednosti vozička Vista. Zasnovan je tako, da raste z vašo družino.

Športni del
Športni del je lahko obrnjen tako, da otrok gleda vas ali pa je obrnjen v smeri vožnje, da lahko raziskuje okolico. Višina strehice se prilagaja rasti vašega otroka. Naslonjalo je mogoče nagniti do 180 stopinj, da lahko vaš otrok udobno leži ali pokončno sedi in opazuje okolico. Varovalo in ročaj sta oblečena v usnje. Izvlečni senčnik na športnem delu ima zaščito pred UV žarki z zaščitnim faktorjem SPF 50+ in je pri Visti 2018 narejen iz materiala, ki se ne mečka in ostane v željenem položaju.

Kolesa z blažili pred tresenjem in zadnje vzmetenje
Kolesa imajo posebna blažila pred tresenjem in mehko vzmetenje, zato so primerna za vožnjo po vseh podlagah. Vašemu otroku zagotavljajo mirno in udobno vožnjo ne glede na razmere. Kolesa Viste imajo tudi poseben patentiran sistem ležajev, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in tiho delovanje. Pri modelu Vista 2018 so vgradili ˝zračni žep˝, ki naredi vožnjo še udobnejšo.

Košara za novorojenčka
Z enim samim klikom lahko odstranite košaro za dojenčka in vašega spečega malčka kamorkoli nesete s seboj. Luknjasta vzmetnica in blazina zagotavljata dodatno zračenje ter poskrbita za varen počitek vašega otroka. Notranja tkanina vpija slino, pot in ostale tekočine, ter poskrbi da je vaš otrok vedno na suhem. Pri košari je možno tudi zapiranje notranje tkanine z zadrgo, enostavno za odstranjevanje in čiščenje. Izvlečni senčnik na košari ima zaščito pred UV žarki z zaščitnim faktorjem SPF 50+ in je pri Visti 2018 narejen iz materiala, ki se ne mečka in ostane v željenem položaju. Vista košara je preizkušena, primerna in uradno certificirana kot posteljica za novorojenčke. Sedaj ne boste več v skrbeh, kje bo vaš malček spal, ko boste na dopustu ali zabavi.

Prezračevana mreža za pretok zraka
Na zadnjem delu pomične strehe lahko odprete zadrgo in vašemu otroku zagotovite dodaten pretok zraka.

Prilagodljiva namestitev otroka
Nič ni lepšega, kot varen pogled na svojo mamico ali očeta v prvih mesecih malčkovega življenja. Vendar želja po odkrivanju novega kmalu zahteva pogled naprej in v smeri novih pustolovščin. Pri Visti lahko otroški sedež obrnete tako, da vaš otrok gleda vas ali pa je obrnjen v smeri vožnje in raziskuje okolico.

Teleskopsko krmilo
Krmilo otroškega vozička je nastavljivo in se prilagaja staršem vseh višin. Oblečeno je v usnje.

Nastavljiva višina strehice
Višina strehice se prilagaja rasti vašega otroka.

Zaščita pred soncem SPF 50+
Izvlečni senčnik zaščiti vašega otroka pred škodljivimi UV žarki.

Enostavno večstopenjsko upravljanje naslona
Naslonjalo je mogoče nagniti do 180 stopinj, da lahko vaš otrok udobno leži ali pokončno sedi in in opazuje okolico.

Združljivo z otroškimi avtosedeži
Postopek je popolnoma preprost. Enostavno namestite vašo lupinico na Visto s pomočjo nastavkov.

Zložen voziček samostojno stoji
Enostavno zlaganje v enem samem koraku z ali brez pripetega sedeža. Voziček je samostoječ in zahteva malo prostora.

Velika in priročna košara
Še večja lahko dostopna košara vam omogoča udobno shranjevanje vseh potrebščin za otroka in njegovih igrač, pa tudi izlet v trgovino ne bo več poseben podvig

Otroški voziček Uppababy Vista 2018 je prilagojen tudi za dvojčke.Prilagaja se potrebam vaše družine ter z dodatnim sedalom in nosilom za otroka nudi celostno rešitev v enem.

Podrobnejši opis

Dimenzije šxdxv:67 x 94 x 100 cm

Dimenzije zloženega vozička s športnim delom šxdxv: 67 x 35.5 x 84 cm

Dimenzije zloženega vozička brez športneg dela šxdxv: 67 x 34 x 84 cm

Ogrodje: 9 kg

Športni del: 3.4 kg

Košara: 3.8 kg

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.07.2020. ob 21:25
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
444 -krat