Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ASISTENT Z DOKTORATOM IX (H019001) - M/Ž

ASISTENT Z DOKTORATOM IX (H019001) - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9239222

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OK79630

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ASISTENT Z DOKTORATOM IX (H019001) - M/Ž
Naziv delodajalca: ZAVOD ZA GRADBENIŠTVO SLOVENIJE
Naslov delodajalca: Dimičeva ulica 12 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: GRUNDE JOMAAS, 070 44 30 39, kadri@zag.si, grunde.jomaas@zag.si
Opis del in nalog: - SODELOVANJE PRI VODENJU TEMELJNIH IN APLIKATIVNIH RAZISKOVALNIH PROJEKTOV NA OŽJEM PODROČJU SAMOSTOJNO OPRAVLJANJE TEMELJNIH IN APLIKATIVNIH RAZISKAV V OKVIRU RAZISKOVALNIH PROJEKTOV NA OŽJEM PODROČJU IZKAZANA SPOSOBNOST ZA SAMOSTOJNO VODENJE MANJŠIH PROJEKTOV VODENJE STROKOVNIH NALOG IN IZDELAVA STROK. MNENJ NA PODROČJU DELOVANJA DELO NA TEHNIČNI REGULATIVI VZDRŽEVANJE STIKOV Z UPORABNIKI NA OŽJEM PODROČJU DELO NA PODROČJU POTRJEVANJA USTREZNOSTI GRADBENIH PROIZVODOV.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 24 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogoji: Zaželene so izkušnje na področju raziskav povezanih s požarno znanostjo s poudarkom na trajnosti ter objavljena dela s področja dejavnosti (dokumentarno znanstveno raziskovalno in/ali raziskovalno razvojna dela, predstavitve na mednarodnih strokovnih srečanjih. Uspešno raziskovalno delo, ki kaže sposobnost za samostojno vodenje manjših projektov. Delo bo zajemalo sodelovanje pri vodenju ter samostojno opravljanje temeljnih in aplikativnih raziskovalnih projektov na ožjem področju. Pogodba se sklepa za določen čas 24 mesecev. Predviden datum nastopa dela 1. julij 2022. Kandidati naj pri prijavi upoštevajo navodila objavljena na www.frissbe.eu/join-our-team/open-positions in obvezno navedejo registrsko št. objave na ZRSZ in šifro ter naziv delovnega mesta, za katerega kandidirajo.
Prijava je mogoča do: 02.06.2022
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/upravljanje-svetovanje-vodenje/vse-regije).
Oglas je objavljen
09.04.2022. ob 00:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
83 -krat