PODROČNI PODSEKRETAR (ŠT. A04-02) - M/Ž

  • Šifra oglasa: 3153567
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaPODROČNI PODSEKRETAR (ŠT. A04-02) - M/Ž
Naziv delodajalcaAGENCIJA ZA KOMUNIKACIJSKA OMREŽJA IN STORITVE REPUBLIKE SLOVENIJE
Naslov delodajalcaStegne 7 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateGABRIJEL ZVONKA, 01 583 63 33, zvonka.gabrijel@akos-rs.si
Opis del in nalog
  • VODENJE UPRAVNIH POSTOPKOV Z DELOVNEGA PODROČJA, SAMOSTOJNA PRIPRAVA OSNUTKOV UPRAVNIH ODLOČB, SKLEPOV IN DRUGIH AKTOV IZ DELOVNEGA PODROČJA, IZDELAVA STROŠKOVNIH MODELOV IN MODELOV CENOVNEGA NADZORA ZA DOLOČITEV VELEPRODAJNIH CEN REGULIRANIH STORITEV NA TRGU ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJ, SPREMLJANJE IN NADZIRANJE IZPOLNJEVANJA NALOŽENIH OBVEZNOSTI CENOVNEGA NADZORA IN STROŠKOVNEGA RAČUNOVODSTVA TER OBVEZNOSTI LOČITVE RAČUNOVODSKIH EVIDENC, PREGLED PODATKOV IN OCENA LETNIH PRIHODKOV OPERATERJA ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJ, KI SO PODLAGA ZA IZDAJO ODLOČB O ODMERI PLAČILA NA PODLAGI OBVESTILA, SODELOVANJE Z MEDNARODNIMI IN NACIONALNIMI ORGANI, UNIVERZALNA STORITEV – PRIPRAVA EKONOMSKIH ANALIZ, ZAHTEVEK ZA NETO STROŠKE, SODELOVANJE V NADZORNIH POSTOPKIH, IZVEDBA JAVNIH NAROČIL ZA POTREBE SEKTORJA, SPREMLJANJE RAZVOJA TRGA ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJ NA VELEPRODAJNEM IN MALOPRODAJNEM NIVOJU, SPREMLJANJE NOVOSTI NA PODROČJU REGULACIJE TRGA TELEKOMUNIKACIJ IN RAZVOJA TELEKOMUNIKACIJSKIH TEHNOLOGIJ V ŠIRŠEM MEDNARODNEM PROSTORU, ORGANIZIRANJE STROKOVNIH IZOBRAŽEVANJ, PRIPRAVA PRIPOROČIL, STROKOVNIH OCEN,SODELOVANJE IN PRIPRAVA PREDLOGOV PREDPISOV IN SPLOŠNIH AKTOV Z DELOVNEGA PODROČJA, SPREMLJANJE ZAKONODAJE IZ DELOVNEGA PODROČJA, SAMOSTOJNA PRIPRAVA ZAHTEVNEJŠIH ANALIZ, INFORMACIJ, POROČIL, NAVODIL, POJASNIL IN DRUGIH GRADIV Z DELOVNEGA PODROČJA, OPRAVLJANJE DRUGIH POTREBNIH DEL IN NALOG PO NALOGU NEPOSREDNO NADREJENEGA IN/ALI DIREKTORJA.
UE delovnega mesta oziroma delaLJUBLJANA
Trajanje zaposlitveNedoločen čas
Delovni časskrajšan delovni čas
Delovne izkušnje4 leta
Vozniški izpitB
Znanje jezikovangleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Drugi pogojiveljavno vozniško dovoljenje B kategorije. Poskusno delo štiri (4) mesece. Zaposlitev za nedoločen čas s krajšim delovnim časom (20 ur na teden). Podrobnejši opis objavljenega prostega delovnega mesta in pogoje za prijavo najdete na spletni strani agencije (http://www.akos-rs.si/zaposlitev).
Prijava je mogoča do16.02.2020
Poskusno delo4 mesece
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.