Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (J017136) - KOORDINATOR VZDRŽEVANJA LABORATO

STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (J017136) - KOORDINATOR VZDRŽEVANJA LABORATO

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12611406

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PG02286

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (J017136) - KOORDINATOR VZDRŽEVANJA LABORATORIJEV IN RAZISKOVALNE/LABORATORIJSKE OPREME - M/Ž
Naziv delodajalca: NACIONALNI INŠTITUT ZA BIOLOGIJO NATIONAL INSTITUTE OF BIOLOGY
Naslov delodajalca: Večna pot 121 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: SLUŽBA KADROVSKA, , kadrovska.sluzba@nib.si
Opis del in nalog: - SODELOVANJE PRI UPRAVLJANJU LABORATORIJEV IN NAPRAV, NAMEŠČENIH V NJIH, SODELOVANJE PRI UPRAVLJANJU CENTRALNEGA NADZORNEGA SISTEMA, VEZANO NA DELOVANJE LABORATORIJEV, IZVAJANJE NALOG TEKOČEGA IN INVESTICIJSKEGA VZDRŽEVANJA LABORATORIJSKIH PROSTOROV, SODELOVANJE PRI REŠEVANJU REKLAMACIJ V ZVEZI Z INVESTICIJAMI, INVESTICIJSKIM ALI TEKOČIM VZDRŽEVANJEM LABORATORIJSKIH PROSTOROV, ORGANIZACIJA DELA, NAROČANJE, NADZOR POTEKA IN IZVRŠITVE DELA ZUNANJIH IZVAJALCEV POVEZANIH Z VZDRŽEVANJEM LABORATORIJEV IN RAZISKOVALNE OPREME, OPERATIVNA IZVEDBA NABAVNIH POSTOPKOV ZA NABAVO RAZISKOVALNE/LABORATORIJSKE OPREME, KOORDINIRANJE IZVAJANJA NALOG, POVEZANIH Z ZAGONOM/REDNIM IN IZREDNIM VZDRŽEVANJEM OZIROMA SERVISIRANJEM RAZISKOVALNE/LABORATORIJSKE OPREME, KOORDINIRANJE IZOBRAŽEVANJA V ZVEZI Z VARNOSTJO PRI DELU V LABORATORIJIH, KOORDINIRANJE VARNE UPORABE RAZISKOVANE / LABORATORIJSKE OPREME, KOMUNIKACIJA IN USKLAJEVANJE ZAHTEV PRI NABAVI RAZISKOVALNE/LABORATORIJSKE OPREME Z RAZISKOVALCI IN S PONUDNIKI, DRUGA PODPORNA DELA ZA NEMOTENO DELO V LABORATORIJIH IN NEMOTENO DELOVANJE RAZISKOVALNE OPREME (OKVIRNI SPORAZUMI, RAZNE VZDRŽEVALNE POGODBE,…), SODELOVANJE PRI PRIPRAVI SPECIFIKACIJ V POSTOPKIH JAVNIH NAROČIL, DRUGA DELA PO NALOGU DIREKTORICE IN VODJE.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 3 leta
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: Zahtevana izobrazba in izkušnje: Zaželena stopnja izobrazbe vsaj VII/2 (bolonjska stopnja) naravoslovne ali tehnične smeri. Vsaj 3 letne izkušnje , zaželeno z enakimi oz. sorodnimi deli. Prednost bodo imeli kandidati s poznavanjem sistema kakovosti po standardih ISO ali GLP, področja varstva pri delu in izkušnjami na področju dala v laboratorijih oziroma z raziskovalno/laboratorijsko opremo.
Kompetence in osebnostne lastnosti kandidata: Organiziranost, zavzetost, samostojnost, komunikativnost, in želja po pridobivanju novih znanj, Pogajalske sposobnosti, Natančnost in učinkovitost pri delu, Sposobnost sodelovanja v kolektivu (timsko delo), Sposobnost prilagajanja spremembam, Dobro znanje angleškega jezika, Dobro poznavanje programov Office in standardnih operacijskih sistemov, Izpit B kategorije,
Nudimo: Redno zaposlitev s polnim delovnim časom, s poskusno dobo 4 mesece, Kreativno in prijazno delovno okolje, Delo v dinamičnem, prijetnem mednarodno uveljavljenem kolektivu, Sodelovanje z izjemno izkušenimi strokovnjaki, Možnost strokovnega izpopolnjevanja, napredovanja in osebnega razvoja. Fleksibilen delovni čas in možnost občasnega dela od doma.
Začetek dela: Začetek dela je možen takoj oz. po dogovoru, Prijave z motivacijskim pismom in življenjepisom pričakujemo do 15.5.2024 na naslov kadrovska.sluzba@nib.si.

Prijava je mogoča do: 15.05.2024
Poskusno delo: 4 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/upravljanje-svetovanje-vodenje/vse-regije).
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 01:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
17 -krat