Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • STROKOVNI SVETOVALEC II (M/Ž) – DELAVEC ALI PRIPRAVNIK, ZA DELO NA OBM

STROKOVNI SVETOVALEC II (M/Ž) – DELAVEC ALI PRIPRAVNIK, ZA DELO NA OBM

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9419816

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL58059

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: STROKOVNI SVETOVALEC II (M/Ž) – DELAVEC ALI PRIPRAVNIK, ZA DELO NA OBMOČNIH ENOTAH ZAVODA, NA PODROČJU POKOJNINSKEGA, INVALIDSKEGA IN MEDNARODNEGA ZAVAROVANJA - M/Ž
Naziv delodajalca: ZAVOD ZA POKOJNINSKO IN INVALIDSKO ZAVAROVANJE SLOVENIJE
Naslov delodajalca: KOLODVORSKA ULICA 15, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: MEDVED SANJA, 01 474 56 63, kadri@zpiz.si
Opis del in nalog: - VODENJE ZAHTEVNEJŠIH POSTOPKOV ZA UVELJAVLJANJE PRAVIC NA I. STOPNJI, ZBIRANJE IN KOMPLETIRANJE PODATKOV IN DOKUMENTACIJE ZA PRIZNANJE PRAVIC NA I. STOPNJI TER V POSTOPKU PRED OCENITVIJO DELAZMOŽNOSTI, KOORDINIRANJE DELA IN SODELOVANJE Z IZVAJALCI POKLICNE REHABILITACIJE V PREDHODNEM POSTOPKU IN PO OCENITVI DELOVNE ZMOŽNOSTI TER SPREMLJANJE POKLICNE REHABILITACIJE ZAVAROVANCA, IZRAČUN POKOJNINSKE DOBE IN UGOTAVLJANJE POGOJEV ZA UPOKOJITEV TER DAJANJE INFORMACIJ IN PRAVNE POMOČI STRANKAM, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL V OKVIRU PODROČJA DEJAVNOSTI IN PO NALOGU NADREJENIH.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas oz. 30.12.2022
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 2 leti
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno
Drugi pogoji: Za zasedbo delovnega mesta morajo kandidati izpolnjevati naslednje formalne pogoje: VII/1. stopnja izobrazbe na področju pravne, ekonomske, upravne ali druge ustrezne smeri - specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja), visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), visokošolska strokovna izobrazba, visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja), 24 mesecev delovnih izkušenj, Strokovni izpit ZUP, znanje Microsoft Office in znanje slovenskega jezika.
Opombe: pogoj delovnih izkušenj ne velja za pripravnike. Kandidat mora, poleg splošnih pogojev imeti opravljen strokovni izpit iz ZUP-a oziroma ga bo izbrani kandidat moral opraviti v roku 3 mesecev od nastopa dela. V primeru sklenitve pogodbe o zaposlitvi s pripravnikom, trajanje zaposlitve velja za čas opravljanja pripravništva (10 mesecev).
Prijava mora obvezno vsebovati: kratek življenjepis z opisom delovnih izkušenj, izpolnjen obrazec „Obrazec za prijavo_za OE”, ki je sestavni del razpisa in se nahaja na spletnem naslovu https://www.zpiz.si/cms/content2019/obv-priloga-k-prijavi-na-prosto-delovno-mesto-, izpolnjeno „izjavo o izpolnjevanju pogojev” za zasedbo delovnega mesta v ZPIZ, ki se nahaja na spletnem naslovu https://www.zpiz.si/cms/content2019/izjava in dokazila o izpolnjevanju pogojev (kopija diplome, potrdilo ZUP in dokazila o delovni dobi oziroma delovnih izkušnjah).

Prijava je mogoča do: 26.05.2022
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/upravljanje-svetovanje-vodenje/vse-regije).
Oglas je objavljen
13.05.2022. ob 00:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
94 -krat