SVETOVALEC – PRIPRAVNIK V NOTRANJI ORGANIZACIJSKI ENOTI...

  • Šifra oglasa: 2984285
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaSVETOVALEC – PRIPRAVNIK V NOTRANJI ORGANIZACIJSKI ENOTI RAZISKOVALNI ODDELEK - M/Ž
Naziv delodajalcaDRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE
Naslov delodajalcaŠubičeva ulica 4 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateMATEJA CELESTINA I.WINTERLEITNER, 01 478 9466, 01 478 94 23, ook@dz-rs.si
Opis del in nalog
  • SODELOVANJE PRI VODENJU DOKUMENTACIJE IN EVIDENC, OBJAVLJANJE RAZISKOVALNIH NALOG IN DRUGEGA GRADIVA NA SPLETU IN INTRANETU, SODELOVANJE PRI ZBIRANJU STATISTIČNIH PODATKOV O DELU DZ, NJIHOVA OBDELAVA IN PRIPRAVA USTREZNIH GRAFIČNIH PRIKAZOV, PRIPRAVA RAZISKOVALNIH NALOG USTREZNE ZAHTEVNOSTI.
UE delovnega mesta oziroma delaLJUBLJANA
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 10 mesecev
Delovni časpolni delovni čas
Drugi pogojijno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, zoper njih ni vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Priložiti izjave o izpolnjevanju vseh pogojev. Potrebne izjave: glej objavo na www.dz-rs.si. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z znanjem s področja urejanja podatkov in grafičnega prikaza podatkov. Izhodiščni plačni razred delovnega mesta svetovalec – pripravnik je 24 (1.085,43 EUR bruto).Rok za prijavo je do vključno 29. 1. 2020.
Prijava je mogoča do29.01.2020
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.


Stik

Naslov
Parmova 32
Mesto in poštna številka
1000 Ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija