Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VODJA MLADINSKIH PROGRAMOV - M/Ž

VODJA MLADINSKIH PROGRAMOV - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12563305

Osnovne informacije

Lokacija
Zasavska, Trbovlje, Trbovlje
Interna številka izdelka
PF71061

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: VODJA MLADINSKIH PROGRAMOV - M/Ž
Naziv delodajalca: MLADINSKI CENTER ZAGORJE OB SAVI
Naslov delodajalca: CESTA 9. AVGUSTA 48 , 1410 ZAGORJE OB SAVI
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: PAVLOVIČ MARKO, 05 97 32 032, info@mczos.si
Opis del in nalog: - SAMOSTOJNO NAČRTUJE, ORGANIZIRA, KOORDINIRA TER SPREMLJA IZVAJANJE PROGRAMOV ZA CILJNO SKUPINO MLADIH, KOMUNICIRA Z IZVAJALCI POSAMEZNIH PROJEKTOV, PRIPRAVLJA LETNE IN OBDOBNE NAČRTE DELA, VODI IN ORGANIZIRA IZVEDBO NAČRTOV DELA, KOORDINIRA, PRIPRAVLJA IN SOOBLIKUJE POSAMEZNE LETNE IN TERMINSKE OPREDELITVE ZA PROGRAME. SODELUJE PRI OSTALIH PROJEKTIH CENTRA OZ. TISTIH V INTERESU CENTRA, VODI SKUPINEMLADIH, SPREMLJA IN NADZIRA DELO STROKOVNIH SODELAVCEV IN ZUNANJIH PROGRAMSKIH SODELAVCEV, SPREMLJA JAVNE RAZPISE, V TIMU PRIPRAVLJA PRIJAVE PROJEKTOV, PRIPRAVLJA POSAMEZNA POROČILA PO IZVEDBI PROJEKTOV, PROGRAMOV, SODELUJE Z DRUGIMI DELOVNIMI PODROČJI V ORGANIZACIJI, SKRBI ZA ODNOSE Z JAVNOSTMI IN KOMUNIKACIJO Z MEDIJI, PRIPRAVLJA INFORMACIJE ZA TISKOVINE IN INTERNET, ZAGOTAVLJA SODELOVANJE NA LOKALNEM, NACIONALNEM IN MEDNARODNEM NIVOJU. SAMOSTOJNO PRIPRAVLJA BESEDILA ZA PUBLIKACIJE IN DRUGE MEDIJE, REDNO OBVEŠČA DIREKTORJA IN DRUGE SODELAVCE O POTREBAH IN POBUDAH IN PODAJA UTEMELJENE PREDLOGE ZA IZBOLJŠANJE DELOVANJA, SE REDNO IZOBRAŽUJE, PO POTREBI NADOMEŠČA SODELAVCE. SKRBI ZA RED, MIR IN DISCIPLINO V OKVIRU OBJEKTOV CENTRA. OPRAVLJA DRUGA DELA PO NAVODILIH DIREKTORJA.

UE delovnega mesta oziroma dela: ZAGORJE OB SAVI
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 8 mes
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Drugi pogoji: Poznavanje programa Evropske solidarnostne enote in Erasmus +; izkušnje s koordinacijo mednarodnih prostovoljcev; komunikacija in smisel za delo z mladimi; poznavanje mladinskega dela; organizacijske sposobnosti; sposobnost dela v timu in mednarodnem okolju; kompetentnost za delo z ljudmi; analitične sposobnosti.

Prijava je mogoča do: 20.04.2024
Poskusno delo: 2 meseca

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/upravljanje-svetovanje-vodenje/vse-regije).
Oglas je objavljen
12.04.2024. ob 00:20
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
25 -krat