Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Ojačevalec signala WiFi Mesh AVM Fritz! Repeater 2400
  • Ojačevalec signala WiFi Mesh AVM Fritz! Repeater 2400
  • Ojačevalec signala WiFi Mesh AVM Fritz! Repeater 2400
  • Ojačevalec signala WiFi Mesh AVM Fritz! Repeater 2400

Ojačevalec signala WiFi Mesh AVM Fritz! Repeater 2400

Cena
69 €
Šifra oglasa: 8365549

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Samo sprobann kot nov z emablažo in vsemi papirji.

Za več info klic.



“Mesh” WiFi s FRITZ!
Z izdelki FRITZ! gradite vaše brezžično omrežje po želji in enostavno s pritiskom na gumb. Kombinirajte FRITZ!Repetitorje, FRITZ!Powerline naprave ter WiFi, za najboljšo prilagoditev vašim potrebam in izkoristite udobje, ki ga omogoča »Mesh« tehnologija zankastega omrežja.

Večji brezžični dostop v nekaj sekundah
FRITZ!Repetitor učinkovito in preprosto poveča doseg obstoječega brezžičnega omrežja preko vašega celotnega doma.

Dvojni brezžični AC + N s hitrostjo do 1733 Mbit/s
S hitrostmi do 1733 Mbit/s v 5-GHz in 600 Mbit/s v 2.4-GHz frekvenčnem območjuFRITZ!Repetitor zagotavlja, da imate najboljšo povezavo. S pametnim izborom frekvence, FRITZ!Repetitor vedno izbere najbolj učinkovito pot med brezžičnim usmerjevalnikom in brezžičnimi napravami v vašem domu.

Kompatibilen z ostalimi usmerjevalniki
FRITZ!Repetitor je združljiv z vsemi usmerjevalniki FRITZ!Box in tudi z veliko ostalimi brezžičnimi usmerjevalniki. Registracijski proces je zelo enostaven ne glede na uporabljeni usmerjevalnik.

Hitra in enostavna postavitev
Led-indikatorji na prvi strani repetitorja pomagajo pri namestitvi na najbolj optimalno lokacijo. Prikazujejo stanje povezave in moč signala.

Pripravljen na prihodnost z Ipv6
Vključno z IPv4, FRITZ!Repetitorji podpirajo tudi IPv6 protokol. IPv6 naredi obstoječe nastavitve bolj priročne in seveda poenostavi gostovanje neke naprave.

Alternativna aplikacija kot LAN bridge ( most )
FRITZ!Repetitor lahko povežemo z modemi ali usmerjevalniki preko omrežnega kabla, kar omogoči napravam, da se povežejo preko LAN-a s hitro, varno in cenovno ugodno.

Pripravljen na namestitev v nekaj sekundah
Zahvaljujoč WPS-ju ( Wi-Fi Protected Setup ) se lahko brez težav povežete s FRITZ!Repetitorjem. Z enostavnim pritiskom na gumb WPS, kateri se nahaja na usmerjevalniku in repetitorju zavarovano in kompletno avtomatsko registrirate v omrežju repeterja.

Nadgradljivo s FRITZ!OS
Operacijski sistem FRITZ!OS je uporabljen tudi v FRITZ!Repetitor. Z novimi nadgradnjami boste pridobili na novih lastnostih in dodatnih možnostih. Vse nadgradnje sistema so brezplačne.

Maksimalna zaščita brezžičnega omrežja
FRITZ!Repetitor podpira WPA2 brezžično kodiranje za brezkompromisno varnost. Poleg WPA2 podpira še starejše enkripcije kot sta WPA in WEP.

Primeren za omrežne naprave brez brezžične povezave
Zahvaljujoč gigabitnim LAN vratom je FRITZ!Repetitor primeren za naprave brez integriranega brezžičnega modula. Z njim lahko povežete TV, medijski predvajalnik ali igralne konzole.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.03.2022. ob 10:07
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
620 -krat