Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VARILNI APARAT FANTASY MINI JET TIG AC/DC , MMA
  • VARILNI APARAT FANTASY MINI JET TIG AC/DC , MMA

VARILNI APARAT FANTASY MINI JET TIG AC/DC , MMA

Cena
749 €
Šifra oglasa: 9154400

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Žalec, Žalec
Stanje
novo

Opis oglasa

VARILNIK FANTASY MINI JET TIG AC/DC
| Blagovna znamka: Welder Fantasy | Metode varjenja: TIG DC, TIG AC, MMA | Napajanje: AC 230V / 50Hz | Varilni tok: 200A | Učinkovitost: 60 % |
CELOTEN SET VKLJUČUJE:
 Varilec Fantasy MINI JET TIG AC/DC 200 IGBT varilec,
 držalo za varjenje PARKER SUREGRIP SGT26 FLEX TIG SRT 26-4m
 nosilec mase 2,5m,
 2,5 m držalo za elektrode,
VARILNIK FANTASY MINI JET TIG AC/DC 200
Industrijski, inverterski varilni aparat Fantasy MINI JET TIG so mikroprocesorski varilni viri, ki temeljijo na IGBT tehnologiji, prilagojeni varjenju:
 ogljikova jekla,
 nerjaveče,
 odporna na kisline,
 baker
 medenina,
 magnezij,
 titan,
 aluminijeve zlitine.
Vrhunska naprava postavlja nove standarde med AC/DC varilni aparati, uporabniku prijazna nadzorna plošča pa zagotavlja izbiro vseh potrebnih parametrov delovanja.
Zahvaljujoč uporabi sodobne IGBT tehnologije in visokokakovostnih komponent so naprave Welder Fantasy MINI JET TIG AC / DC 200 idealne za profesionalna varilna dela v takih panogah: avtomobilska industrija, kovinske konstrukcije in mnoge druge.
TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
 Napajalna napetost: AC 230V / 50Hz
 Učinkovitost: ≥80%
 Teža: 15 kg
 Dimenzije: 430x360x185
 Razred izolacije: IP21S
DC MMA
 Napetost v prostem teku: 70V
 Razpon varilnega toka: 20-160A
 Izhodni tok: 160A
 Učinkovitost: 60 %
AC TIG
 Napetost v prostem teku: 70V
 Razpon varilnega toka: 20-200A
 Obseg toka START / KONEC: 20-200A
 Stanje izmeničnega toka: 30% -70%
 AC frekvenčno območje: 20 -100 Hz
 Učinkovitost: 60 %
IGBT TEHNOLOGIJA
Sodobna tehnologija, ki temelji na bipolarnih tranzistorjih z izoliranimi vrati. Združuje enostavnost nadzora tranzistorjev z učinkom polja z visoko napetostjo prekinitve in hitrostjo preklopa bipolarnih tranzistorjev. Uporaba IGBT tehnologije znatno podaljša zanesljivo delovanje varilne opreme.
STOPNJA VARNOSTI
IP določa stopnjo, do katere je naprava odporna na vdor trdnih in vodnih onesnaževalcev. IP21 pomeni, da je naprava prilagojena za delo v zaprtih prostorih.
MMA
Metoda pokrite elektrode, sestavljena iz kovinskega jedra, prekritega s plaščem. Varilec napaja elektrodo, ko se zlije z obdelovancem, tako da ohrani lok konstantne dolžine. Naprava omogoča varjenje z vsemi vrstami elektrod, npr. bazična, celulozna, rutilna ali kislinska.
MMA DC +
Lok se sproži tako, da se konica elektrode dotakne zvarjenega materiala. MMA DC + pomeni varjenje s pozitivno polarnostjo - več toplote nastane v materialu in manj toplote v elektrodi.
MMA DC-
Razlika med MMA DC + je v tem, da je polarnost v načinu MMA DC - negativna, zato je porazdelitev toplote nasprotna - na elektrodi se sprosti več toplote in v varjenem materialu nastane manj toplote.
ARC FORCE
Funkcija stabilizacije obloka z ohranjanjem vrednosti napetosti varilnega loka ne glede na njegovo dolžino in olajša nadzor količine brizganja.
IZBIRA OBLIKE VALOV
Naprava vam omogoča izbiro med naslednjimi valovnimi oblikami AC:
 Pravokotna oblika AC vala omogoča varjenje aluminija z dodatkom magnezija
 Trapezna valovna oblika AC se uporablja za varjenje aluminija s silicijem
 Trikotna oblika toka je optimalna za varjenje tankih delov, vključno z eloksiranim aluminijem
 Sinusoidna valovna oblika je priporočljiva za varjenje 99,999 % čistega aluminija
TIG DC LIFT-ARC
Pri metodi TIG (Tungsten Inert Gas) se električni lok vžiga v ščitu inertnega plina (argona) med varjenim elementom in neporabljivo elektrodo iz čistega volframa ali volframa z dodatki. V načinu TIG dvižni lok se lok sproži, ko pride elektroda v stik z obdelovancem. V načinu TIG DC je tok konstanten.
TIG DC HF
Da bi popolnoma odpravili možnost kontaminacije zvara z volframom, je priporočljivo, da se elektroda ne dotika obdelovanca; v ta namen se uporablja brezkontaktni vžig obloka z uporabo visokofrekvenčnih razelektritev, ki jih generira ionizator, vgrajen v napravo.
TIG DC PULS LIFT-ARC
Lok se vžge zaradi stika elektrode z materialom, ki ga je treba variti, impulzna funkcija vam omogoča varjenje tankih elementov z občasnim spreminjanjem jakosti toka.
TIG DC PULS HF
HF brezkontaktni vžig z ionizatorjem v načinu TIG DC PULS.
TIG AC LIFT-ARC
Zahvaljujoč možnosti nastavitve parametra AC BALANCE, torej ravnovesja izmeničnega toka, je mogoče prilagoditi razmerje med trajanjem njegovih faz.
TIG AC HF
analogna funkcija, ki omogoča varjenje aluminija z izmeničnim tokom, vžig poteka brez stika prek visokofrekvenčnega toka, ki ga ustvarja ionizator.
TIG AC PULS LIFT-ARC
Varjenje v tem načinu je kombinacija izmeničnega toka in impulza, ki omogoča varjenje zelo tankih aluminijastih delov. Oblok se pojavi zaradi stika elektrode z varjenim materialom.
TIG AC PULS HF
Funkcija, ki omogoča varjenje aluminijastih elementov majhne debeline. Brezkontaktni vžig zahvaljujoč uporabi ionizatorja.
PROGRAMI

VEČ INFORMACIJ NA E-MAIL ultus.d.o.o@gmail.com ali na 070 207 574 ali 070 414 795
oz na www.ultus.si ali www garazna-vrata-ultus.si

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.02.2023. ob 11:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1607 -krat