Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Orgonit verižica z malahitom, ročna izdelava

Orgonit verižica z malahitom, ročna izdelava

Cena
15 €
Šifra oglasa: 10673567

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, BS 3
Stanje
novo

Opis oglasa

Orgonit verižica z malahitom . Nikoli nošena. Premer obeska 3,4 cm.

Malahit je kristal transformacije, ki prinaša željo po spremembi. Življenje je bolj intenzivno, saj nas spodbuja k tveganju in spremembam. Povečuje zbranost in koncentracijo. Uči nas sprejemanja odgovornosti. Spremembe nam prinesejo rast in srečo.

Osvobaja nas občutka krivde in nam omogoči odpuščanje zamer. Lažje odkrijemo svoj pravi jaz. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila. Pomaga nam sprejemati pravilne odločitve. Pomaga nam pri predelavi travmatičnih izkušenj iz preteklosti.

Ugodno tudi vpliva tudi na denarno področje. Zelo je učinkovit pri premagovanju nespečnosti in nočnih mor. Pomaga nam pri premagovanju strahu pred letenjem.

Blaži bolečino in pomaga pri zdravljenju revme, artritisa, oteklih sklepov in zlomljenih kosti. Izboljšuje delovanje krvnega obtoka, blaži infekcije, pomaga pri astmi in boleznih požiralnika ter žrela, lajšanje bolečin porodnih krčev in menstrualnih težav.

Ščiti pred različnimi oblikami sevanja, zato se priporoča, da ga postavite v bližini računalnikov ali drugih električnih elementov doma in v pisarni.

Zemljevid

Objekti v bližini

crnivitez2

Oglas je objavljen
03.04.2024. ob 13:32
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
358 -krat

crnivitez2

Povezani oglasi