Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ČISTILNIK TAL FC7 CORDLESS BATERIJSKI KARCHER  AKCIJA!

ČISTILNIK TAL FC7 CORDLESS BATERIJSKI KARCHER AKCIJA!

Cena
373 €
Šifra oglasa: 12427813

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Cerknica, Podskrajnik
Interna številka izdelka
195119
Stanje
novo

Opis oglasa

Redna cena: 532,85€
Popust: 30%
Akcijska cena: 372,995€
Opis:
Brisanje je 20 odstotkov temeljitejše kot z omelom in bistveno udobnejše. Vse-v-enem: odstrani vse vrste vsakdanjih suhih in mokrih nečistoč v enem koraku. Dva načina delovanja plus funkcija povečanja moči.
Čistilnik za trda tla FC 7 Cordless v enem koraku pobere vsakdanje suhe in mokre nečistoče. Pred brisanjem sesanje ne bo več potrebno, tako da lahko prihranite polovico časa. Tehnologija s štirimi valji z vrtenjem v nasprotnih smereh zagotavlja hitro in učinkovito čiščenje ter natančno pobiranje nečistoč med gladkim drsenjem valjev po tleh. S filtrom za lase in dlako brez težav pobere celo te. Tla bodo do 20 % čistejša kot pri običajnem omelu – vse do roba. Nič več vam ne bo treba s seboj prenašati vedra, saj je čistilnik trdih tal opremljen z rezervoarjema za svežo in odpadno vodo. Poleg tega ne bo več stika z nečistočami, saj se valji ves čas vlažijo s svežo vodo, umazana voda pa je speljana neposredno v rezervoar za umazano vodo. Količino vode in hitrost vrtenja lahko glede na vrsto tal prilagajate v dveh stopnjah. Na voljo je tudi funkcija povečanja moči za trdovratne nečistoče. Čas delovanja baterij je 45 minut, kar zadostuje za površino približno 135 m². Naprava je primerna za vse vrste trdih talnih oblog (ploščice, parket, laminat, PVC, vinil).

Vse-v-enem: odstrani vse vrste vsakdanjih suhih in mokrih nečistoč v enem koraku.
50-odstotni prihranek časa: tehnologija s štirimi valji omogoča brisanje brez zamudnega predhodnega sesanja. Optimalno sesanje las in dlak z integriranim filtrom. Čisti vse do roba.

Brisanje je 20 odstotkov temeljitejše kot z omelom in bistveno udobnejše
Sistem 2 rezervoarjev: nenehno vlaženje valjev iz rezervoarja s čisto vodo, medtem ko se umazanija zbira v rezervoarju za umazano vodo. Nenaporno: brez prenašanja veder, ročnega ožemanja krpe za tla, brez drgnjenja. Pranje valjev v pralnem stroju pri 60°C.

Dva načina delovanja plus funkcija povečanja moči
Vrtenje valjev in količino vode je mogoče prilagajati glede na vrsto nečistoč in tal, na voljo je tudi dodatna funkcija povečanja zmogljivosti za trdovratne nečistoče. Primerno za vse trde talne obloge – vključno s parketom, laminatom, kamnom in keramičnimi ploščicami, PVC-jem in vinilom. Majhna količina vlage pomeni, da je mogoče po približno 2 minutah ponovno hoditi po tleh.

Vsebina paketa:

- Vrtenje valjev in količino vode je mogoče nastaviti
- Sistem 2 rezervoarjev
- 2 para univerzalnih valjev rumene barve
- Čistilna sredstva, Univerzalno čistilo za tla RM 536, 30 ml
- Čistilna in parkirna postaja
- Polnilnik baterije

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
21.03.2024. ob 12:16
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
116 -krat