Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Blumfeldt Pantheon Illumina paviljon s streho
  • Blumfeldt Pantheon Illumina paviljon s streho
  • Blumfeldt Pantheon Illumina paviljon s streho
  • Blumfeldt Pantheon Illumina paviljon s streho

Blumfeldt Pantheon Illumina paviljon s streho

Cena
500 €
Šifra oglasa: 7635134

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Blumfeldt Pantheon Illumina paviljon s streho
Zažarite! Paviljon Blumfeldt Pantheon Illumina z vgrajeno LED-osvetlitvijo spremeni teraso ali vrt v oazo sprostitve. Ni pomembno, ali si boste pripravili večerno zabavo ali romantično večerjo v naravi ob svečah - zagotovo bo nepozabno. Paviljon Pantheon Illumina zaščiti sedežno garnituro pred dežjem, s svojo barvno LED-osvetlitvijo pa dodatno impresivno osvetli 3 x 3 m veliki prostor. BrightNightTopLight je ime novega koncepta, v katerem so LED-svetlobne verige integrirane neposredno v strešni okvir in zagotavljajo odlično nočno razsvetljavo v paviljonu v mavričnih barvah ali s svetlobnimi učinki. Konstrukcija iz 9 x 9 cm velikih stolpov z debelino materiala 1,2 mm ni le izjemno stabilna. Izdelana je namreč s prašno lakiranega aluminija, zaradi česa je tudi neverjetno lahka. Paviljon je idealen za dolgotrajno sprostitev na prostem - brez rjavenja. Za prijetno in tiho sedenje tudi med poletnimi nevihtami je streha paviljona prekrita s 300 g / m² debelim poliestrom, ki ima dvojni premaz PU. Ne samo, da ne uhaja voda v 800 mm vodni stolpec, temveč ima tudi zaščitni faktor UV-zaščite 80 − idealno za vse, ki imajo občutljivo kožo in uživajo v naravi. Za še več udobja v paviljonu bodo poskrbele stranice, ki vas bodo zaščitile pred soncem, vetrom, slabim vremenom in radovednimi očmi sosedov. Stranice niso priložene k paviljonu, lahko pa jih po želji kupite ločeno v naši trgovini. Uživajte v senci podnevi in zvečer pa ob impresivni osvetlitvi: paviljon Blumfeldt Pantheon Illumina.
 
Vrhunske lastnosti
* Impresivno: BrightNightTopLight z vgrajenimi LED-lučkami in daljinskim upravljalnikom * Sodobna oblika: odlično se ujame z vsakim vrtom * Izbirno: dodatno na voljo stranski deli za dodatno zaščito in zasebnost * Dolge noči: prijetna osvetlitev za impresivno vzdušje * Vodoodporen: vodoodporen, trpežna poliestrska streha z UV-zaščito * Stabilen: lahka aluminijasta cev, zaščitena s prašnim barvanjem
 
Podrobnosti o artiklu
* material strehe: 300 g poliester z dvojnim premazom PU * vodotesnost: 800 mm * UV-odpornost: UV 80+ * material okvirja: aluminij * integrirane LED-luči * z daljinskim upravljalnikom * poraba energije: 24 W * dodatni stranski deli (10033523)
 
Vsebina pošiljke
* 1 x paviljon (montažni set) * 1 x daljinski upravljalnik * navodila za uporabo v nemščini in angleščini
 
Dimenzije
* mere: cca 300 x 300 x 300 cm (Š x V x D) * mere droga: 9 x 9 cm (Š x D) * teža: cca 58,4 kg
 
Proizvajalec
Blumfeldt
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
02.08.2021. ob 00:25
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
47 -krat