Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Jogi vzmetnica mebloJOGI® Relax Premium Latex+
  • Jogi vzmetnica mebloJOGI® Relax Premium Latex+
  • Jogi vzmetnica mebloJOGI® Relax Premium Latex+

Jogi vzmetnica mebloJOGI® Relax Premium Latex+

Cena
329,40 €
Šifra oglasa: 8367818

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1472021JO051
Stanje
novo

Opis oglasa

Razkošno ležišče za najzahtevnejše
Spanje je eden izmed najpomembnejših opravkov, ki ga imamo. Spanje nas spočije, pomlaja, regenerira in pripravi na nove izzive skozi dan, zato je izjemnega pomena, da vsak dan prejmemo dovolj kakovostnega, globokega, nemotenega spanca. mebloJOGI® je za vse vas, ki se zavedate, da brez odličnega spanca ne zmoremo polno funkcionirati, pripravil dve vrhunski ležišči v enem s 5-conskim jedrom z žepkastimi vzmetmi, mebloJOGI® Relax Latex+. Na eni strani vzmetnice imate na voljo plast lateksa, ki blaži pritisk na telo, na drugi strani pa plast poliuretanske pene, ki bo poskrbela za optimalno podporo telesa.
5-consko žepkasto jedro nežno podpre vaše telo
Ležišče mebloJOGI® Relax Latex+ ima 5-consko jedro z žepkastimi vzmetmi, ki se individualno prilagajajo vašemu telesu. Vzmeti so med seboj ločene in delujejo neodvisno, kar pomeni, da se na pritisk odzivajo samo obremenjene vzmeti, druge pa mirujejo – tako je hrbtenica nenehno poravnana in v pravilni legi, mišice pa so sproščene.
5-conske žepkaste vzmeti so zelo občutljive na obremenitev, zato se odzovejo na vsak vaš premik med spanjem, na obliko telesa in porazdelitev teže po površini celega ležišča. Če se torej med spanjem vi premikate, s tem ne boste motili svojega partnerja na drugem delu ležišča.
Z blagodejnim lateksom za prijeten občutek med ležanjem in spočito hrbtenico
Da bi se vaše telo še bolj sprostilo med ležanjem, so ji mebloJOGI® strokovnjaki na vrh dodali še 4-centimetrsko plast lateksa. Ta podpira hrbtenico in blaži pritisk na ramenski obroč, boke in kolena – dele telesa, ki so med spanjem najbolj obremenjeni.
DVE LEŽIŠČI V ENEM - ODLIČNA IZBIRA IN PRILAGOJENOST VAŠIM POTREBAM
Z ležiščem mebloJOGI® Relax Premium Latex+ ne boste več v dilemi ali ste izbrali pravo ležišče, saj vam omogoča kar dve ležišči v enem. Na eni strani ima tršo 4 cm plast lateksa, ki izjemno točkovno podpira hrbtenico ter blaži pritisk na telo, na drugi strani pa nekoliko mehkejšo 2,5 cm plast poliuretanske pene, ki omehča pritisk ležišča na telo. mebloJOGI® Relax Latex+ vam tako nudi individualno izbiro in preprosto menjavo ležišča ter je tako popolnoma prilagojeno vašim potrebam.
Luksuzna, zračna, antialergena prevleka
Za popoln občutek razkošja ima ležišče mebloJOGI® Relax Latex+ še prevleko iz poliesterske tkanine. Tkanina je prešita z bombažno tkanino.
Za vedno svež spanec je prevleka zaščitena s protibakterijsko zaščito Silver+ na podlagi srebrovih ionov, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Prevleka je snemljiva in pralna v stroju (na 40°C). Suši naj se narvano in ne v sušilnem stroju.
Vzmetnica mebloJOGI® Relax Latex+ je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje ekskluzivno za salonpohistva.si.
Tehnični podatki
Sestava jedra


5-consko žepkasto jedro iz žice debeline 1,8 mm in 2,0 mm
na eni strani: 4 cm plast lateksa
na drugi strani: 2,5 cm plast poliuretanske pene
pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu
lateks je ob jedru utrjen z juto
hipersensitivna ­– prijetna in nežna na otip
pletenina je prešita z bombažno vato
protibakterijska zaščita Silver+
daje svilen občutek
pralna v pralnem stroju na 40 stopinj

Sestava prevleke
Višina: cca. 23 cm
Trdota: Srednje do trdo ležišče.
Dimenzije ležišča:

80 x 200
90 x 190/200
120 x 200
140 x 200
160 x 200
180 x 200
možno naročilo drugih dimenzij

Izdelek je možno preizkusiti v mebloJOGI® salonih:

Industrijska cesta 5, Kromberk, 5000 Nova Gorica
Šmartinska 152 (hala A, vhod A6), 1000 Ljubljana

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
27.11.2021. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
54 -krat