Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • VRHUNSKI JOGI 200x90
  • VRHUNSKI JOGI 200x90
  • VRHUNSKI JOGI 200x90

VRHUNSKI JOGI 200x90

Cena
170 €
Šifra oglasa: 10856564

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Dolga vas
Stanje
novo

Opis oglasa

VRHUNSKO ORTOPEDSKO LEŽIŠČE ORTOSPINE

Ležišče je narejeno posebej za ljudi, ki imajo nemiren spanec. Nepravilna lega vaše hrbtenice med spanjem je najpogostejši vzrok za bolečine, ki jih vsakodnevno trpimo zato je pomembno na kakšnem ležišču spimo.

Naše ležišče se prilagodi vašemu telesu in tako se vaše telo spočije in regenerira.

Prednost dveh plasti je v temu, da lahko ležišče obračate po vaši želji. Ena stran je mehka (Memory pena 4cm) in ena stran je trda (Eliocel pena 16cm). Mogoče bi radi čez čas spali na trdem ali pa na mehkem. Ugotovite katera stran vam bolj ustreza.

Snemljiva in pralna prevleka: lahko se pere na 30 stopinj. Tako lahko svoje ležišče očistite in povrnete svežino vaši postelji.

Bayscent je posebna tkanina, ki jo je razvil Bayern iz Leverkusna (Aspirin). Njena posebnost je nevtralizator vonjav in uničevanje bakterij in ostalih alergenih snovi. Torej adijo pršiče in alergije, ki nastanejo ob raznih bakterijah.

Aromaterapija sivke: Ko na ležišču spimo in s tem oddajamo telesno temperaturo našemu ležišču se aktivirajo mikrokapsule Sivke in začne se aromaterapija sivke. Sama sivka deluje blagodejno na naše počutje in blaži glavobole ter migrene.

Višina ležišča je 22cm. Le tako je lahko ležišče ortopedsko saj je dovolj materiala, da se ležišče prilagaja našemu telesu in ne naše telo ležišču. Zbudimo se naspani spočiti in predvsem brez bolečin v hrbtenici.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
24.10.2023. ob 09:09
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
190 -krat