Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • XBOX SERIES S-MOŽNA MENJAVA
  • XBOX SERIES S-MOŽNA MENJAVA
  • XBOX SERIES S-MOŽNA MENJAVA

XBOX SERIES S-MOŽNA MENJAVA

Cena
270 €
Šifra oglasa: 8423650

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodamo par mesecev star XBOX SERIES S, zelo kvalitetna tovrstna naprava nove generacije, praktično nov, tudi rabljen samo nekaj ur, v bistvu je to boljši nakup kot v trgovini, saj je preizkušen in brez napake, tako vizualno, kot tehnično, narejena zadnja posodobitev, z računom in garancijo, embalažo in z ostalo pripadajočo opremo. Kupljen v Sloveniji, v Microsoftovi garanciji skoraj še dve leti, tudi aktivirana on-line serijska številka aparata, zaradi garancijskih pogojev, zaščite oziroma zlorab. Neverjetno odziven, zmogljiv in kompakten, za razliko od sorodnih konkurenčnih konzol. SSD disk, krasna in močna grafika ter procesor, skorajda neslišno delovanje. Prav tako ne rabite nobene CD enote, saj so vam, za par eur na mesec, na voljo tisoče novih in starih iger na Microsoft Gamepass-u, oziroma se kupi digitalno verzijo igre, katera vam ostane za vedno, pa še hitreje vse skupaj deluje. XBOX SERIES S podpira 4K resolucijo, HDR, Dolby Vision, Dolby Game Vision, 120Hz, AMD FreeSync, itd. Povezava je lahko žična ali brezžična. Možen preizkus.

V račun lahko vzamemo XBOX 360 Slim, za ceno 50 eur, XBOX ONE, za ceno 80 eur ali ONE S ALI X, za ceno 120 eur. Pogoj: v brezhibnemu stanju, kupljen v Slo, z računom, embalažo in ostalo opremo, ter brez znakov obrabe ali poškodb. Osebni prevzem v Pivki ali Postojni, po pošti pošiljamo na podlagi predhodnega plačila in na vaše stroške. Na Bolha sporočila in na telefonske številke iz tujine ne odgovarjamo. Če se ne oglasimo, lahko pustite SMS sporočilo, pokličemo nazaj. Prosimo za resnost. Tel: 070145255

Poleg vam lahko ponudimo odlično 43 inch 4K Toshiba TV Android in BT, katero lahko uporabljate tudi za igranje. Ogled na povezavi:
https://www.bolha.com/led-tv/toshiba-android-tv-4k-uhd-bt-oglas-8418815

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
05.12.2021. ob 23:08
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
248 -krat