Fit Active Pate, popolna mokra hrana za pse, pašteta 150g

  • Cena: 0,65 
  • Šifra oglasa: 2039777
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana

Več:

Fit Active Pate, popolna mokra hrana za pse, pašteta z govedino in govejim srcem, odraslli, 150 g

Govedina in goveje srce vsebujeta velike količine cinka in železa, ki sta bistvena za pravilno delovanje življenjskih funkcij in za ohranjanje zdravja živali. Meso je lažje prebavljivo zaradi visoke vsebnosti vlaknin, kar je pomembno tudi za naše male živali.
Hranljiva in okusna pašteta vrhunske kakovosti. Visoka vlažnost pripomore k hidraciji živali. Zaradi intenzivne arome je živilo privlačnejše za starejše pse s slabšim vonjem in apetitom. Pomembno je omeniti, da izdelek ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov ali dodatkov. Za popoln obrok je mogoče pašteto mešati s suho hrano.

Sestavine: meso in živalski derivati (najmanj 4 % govedine, 4 % govejega srca), minerali.
Brez konzervansov, antioksidantov in barvil.

Analitske sestavine: surove beljakovine: 7 %, surove maščobe in olja: 3,5 %, surove vlaknine: 0,3 %, pepel: 3,5 %, vlažnost: 83 %

Hranilni dodatki: Vitamin D3: 150 (NE / kg), Vitamin E: 15 (mg / kg)

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukajFit Active Pate, popolna mokra hrana za pse, divjačinska pašteta, odrasli, 150 g

Okusna pašteta najboljše kakovosti za odrasle pse. Sestavljena je iz okusne mehke divjačine z visoko vsebnostjo beljakovin, železa, fosforja in cinka, ter z nizko vsebnostjo maščob in holesterola. Fit Active Paté ne vsebuje konzervansov, antioksidantov in barvil.

Sestavine: meso in živalski derivati (najmanj 4 % divjačine), minerali. Brez konzervansov, antioksidantov in barvil.

Analitske sestavine: surove beljakovine: 7 %, surove maščobe in olja: 3,5 %, surove vlaknine: 0,3 %, pepel: 3,5 %, vlažnost: 83 %.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukajFit Active Pate, popolna mokra hrana za pse, jetrna pašteta, odrasli, 150 g

Mokro meso v obliki paštete za odrasle pse. Izdelek je sestavljen iz okusne mehke paštete izdelane iz jeter. Hranljiva in okusna pašteta vrhunske kakovosti. Jetra so odličen vir beljakovin in vitamina C, poleg tega pa so najljubša hrana večine psov. Bogata so z dragocenimi snovmi kot so baker, cink, niacin, folna kislina, kalcij, kalij, omega-3 in drugo. Omega-6 esencialne maščobne kisline prispevajo k zdravim mišicam vašega psa, sijoči dlaki, močnim kostem, srčno-žilnemu sistemu ter splošnemu dobremu počutju. Visoka vlažnost pripomore k hidraciji živali. Zaradi intenzivne arome je živilo privlačnejše za starejše pse s slabšim vonjem in apetitom. Pomembno je omeniti, da izdelek ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov ali dodatkov. Za popoln obrok je mogoče pašteto mešati s suho hrano.

Sestavine: meso in živalski derivati (najmanj 4 % jeter), minerali. Brez konzervansov, antioksidantov in barvil.

Analitske sestavine: surove beljakovine: 7 %, surove maščobe in olja: 3,5 %, surove vlaknine: 0,3 %, pepel: 3,5 %, vlažnost: 83 %.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukajFit Active Pate, popolna mokra hrana za pse, perutninska pašteta s teletino, odrasli 150 g

Perutnina je odličen vir beljakovin. Vsebuje veliko železa, vitamina A, B12 in magnezija. Teletina prispeva k harmonični kompleksnosti hrane, obogatene z železom, cinkom in vitaminom B, ki so bistveni za presnovo in zdravje. Hranljiva in okusna pašteta vrhunske kakovosti. Perutnina in teletina sta odlična vira beljakovin in vitamina A, B in B12, poleg tega pa sta najljubša hrana večine psov. Pomembno je omeniti, da hrana ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov ali dodatkov. Za popoln obrok je mogoče pašteto mešati s suho hrano.

Sestavine: meso in živalski derivati (najmanj 4 % perutnine), minerali. Brez konzervansov, antioksidantov in barvil.

Analitske sestavine: surove beljakovine: 7 %, surove maščobe in olja: 3,5 %, surove vlaknine: 0,3 %, pepel: 3,5 %, vlažnost: 83 %.

Hranilni dodatki: vitamin D3: 150 (NE / kg), vitamin E: 15 (mg / kg)

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukaj