Fit Active popolna mokra hrana za pse, različni okusi, 415g

  • Cena: 1,19 
  • Šifra oglasa: 2038934
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana

Več:

Fit Active popolna mokra hrana za odrasle pse, mešanica mesa in sadnega koktajla, odrasli, 415 g

Hranljiva in okusna mokra hrana vrhunske kakovosti za odrasle pse. Ta izdelek je sestavljen iz mehkih in sočnih delov različnih vrst mesa: piščanec, gos, puran, raca in zajec. Gos in zajec sta visokokakovostna vira beljakovin, bogata z vitamini B3, B12, selenom in fosforjem. Selen deluje kot antioksidant in lahko prepreči določene bolezni, povezane s kožo, kostmi in srcem. Raca in puran sta okusni in lahko prebavljivi beljakovini. Puran vsebuje triptofan, za katerega je znano, da preprečuje nastanek rakavih celic. Jabolka so odličen vir vitaminov A, C in prehranskih vlaknin, ki pomagajo pri degenerativnih obolenjih sklepov in krepijo zobe. Hruške so odličen vir vitaminov A, C, E, B kompleksa in različnih mineralov, kot so fosfor, kalij in baker. Znano je, da sadje zmanjšuje holesterol in krepi imunski sistem. Redno hranjenje vašega psa z mokro hrano FitActive zagotavlja, da ostane pes hidriran, saj nekateri ne pijejo dovolj vode. Zaradi vsebnosti vlage pes zaužije večje porcije brez dodatnih kalorij. Nekateri psi s staranjem izgubijo vonj in celo apetit ter zato raje jedo mokro hrano.

Sestavine: meso in živalski derivati (mešano 12 %, piščančje meso 4 %, gos 4 %, puran 4 %, raca 4 %, zajec 4 %), sadje (jabolka 4 %, hruške 4 %), cela zrna, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 7,5 %, maščobe 4,5 %, surov pepel 2,5 %, surove vlaknine 0,3 %, vlažnost: 80 %.

Hranilni dodatki (na kg): vitamin А 1900 IU, vitamin D3 190 IU, vitamin Е 10 mg, cink 10 mg, baker 1,4 mg, mangan 2 mg.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukajFit Active popolna mokra hrana za pasje mladiče in mlade pse, gos, zajec in jabolko, mladiči, 415 g

Mladički imajo drugačne prehranske potrebe kot odrasli psi, zato je Fit Active Junior posebej prilagojen njim. Ta izdelek je sestavljen iz mehkih in sočnih koščkov mesa v okusni omaki. Gos in kunec sta visokokakovostna vira beljakovin in bogata z vitamini B3 in B12, selenom in fosforjem. Selen deluje kot naravni antioksidant in lahko prepreči določene bolezni. Jabolka so dober vir vitaminov A in C. Aminokislina metionin je pomembna za vzdrževanje zdravja in igra pomembno vlogo pri zdravju oči, srca in kože. S hrano Fit Active vaš mladič vedno ostane dobro hidriran in dobi dovolj hranil in vitaminov.

Sestavine: meso in živalski derivati (mešano 24 %, gos 4 %, zajec 4 %), sadje (jabolko 4 %), cela zrna, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 9 %, maščobe 4,5 %, surov pepel 1,9 %, surove vlaknine 0,5 %, vlažnost: 80 %.

Hranilni dodatki (na kg): vitamin А 2000 IU, vitamin D3 200 IU, vitamin Е 30 mg, cink 10 mg, baker 1,4 mg, mangan 2 mg, metionin 830 mg, lizin 830 mg.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukaj
Fit Active, popolna mokra hrana za odrasle pse, gos, zajec in jabolko, odrasli, 415 g

Ta izdelek je sestavljen iz mehkih in sočnih koščkov mesa v okusni omaki. Gos in kunec sta visokokakovostna vira beljakovin in bogata z vitamini B3 in B12, selenom in fosforjem. Selen deluje kot naravni antioksidant in lahko prepreči določene bolezni. Jabolka so dober vir vitaminov A in C. Aminokislina metionin je pomembna za vzdrževanje zdravja in igra pomembno vlogo pri zdravju oči, srca in kože. S hrano Fit Active vaš mladič vedno ostane dobro hidriran in dobi dovolj hranil in vitaminov.

Sestavine: meso in živalski derivati (mešano 24 %, gos 4 %, zajec 4 %), sadje (jabolko 4 %), cela zrna, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 7,5 %, maščobe 4,5 %, surov pepel 2,5 %, surove vlaknine 0,3 %, vlažnost: 80 %.

Hranilni dodatki (na kg): vitamin А 1900 IU, vitamin D3 190 IU, vitamin Е 10 mg, cink 10 mg, baker 1,4 mg, mangan 2 mg.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukaj
Fit Active Pate, popolna mokra hrana za odrasle pse, govedina, goveja jetra, jagnjetina in jabolko, odrasli, 415 g

Hranljiva in okusna mokra hrana vrhunske kakovosti za občutljive odrasle pse. Ta izdelek je lahko prebavljiv in sestavljen iz mehkih sočnih delov različnih vrst mesa: govedina in jagnjetina. Govedina ima največ hranil z visokimi količinami kompleksnih vitaminov B, železa, cinka in fosforja, ki izboljšujejo energijo, krepijo kosti in imunski sistem. Jetra so bogata s hranili, ki jih večina psov obožuje, in zagotavljajo beljakovine, maščobe, vitamin A, baker, niacin in esencialne omega-3 in omega-6 maščobne kisline. Jabolka so odličen vir vitaminov A, C in prehranskih vlaknin, ki pomagajo pri degenerativnih obolenjih sklepov in krepijo zobe. Redno hranjenje vašega psa z mokro hrano FitActive zagotavlja, da ostane pes hidriran, saj nekateri ne pijejo dovolj vode. Zaradi vsebnosti vlage pes zaužije večje porcije brez dodatnih kalorij. Nekateri psi s staranjem izgubijo vonj in celo apetit ter zato raje jedo mokro hrano.

Sestavine: meso in živalski stranski proizvodi (mešano 20 %, govedina 4 %, jetra 4 %, jagnjetina 4 %), sadje (jabolko 4 %), cela zrna, minerali.

Analitske sestavine: beljakovine 7,5 %, maščobe 4,5 %, surov pepel 2,5 %, surove, vlaknine 0,3 %, vlažnost: 80 %.

Hranilni dodatki (na kg): vitamin А 1100 IU, vitamin D3 150 IU, vitamin Е 10 mg, cink 10 mg, baker 1,4 mg, mangan 2 mg.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.Vabljeni k ogledu naših ostalih oglasov | Klini tukaj