Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ASUS ROG Strix X570-F Gaming AM4 DDR4 ATX USB-C RGB osnovna plošča
  • ASUS ROG Strix X570-F Gaming AM4 DDR4 ATX USB-C RGB osnovna plošča
  • ASUS ROG Strix X570-F Gaming AM4 DDR4 ATX USB-C RGB osnovna plošča

ASUS ROG Strix X570-F Gaming AM4 DDR4 ATX USB-C RGB osnovna plošča

Cena
230 €
Šifra oglasa: 6523497

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam omenjeno matično ploščo: RYZEN 5000 ready (podpira vse ryzen 5000 procesorje) - ASUS ROG Strix X570-F Gaming AM4 DDR4 ATX USB-C RGB osnovna plošča, žal sem se odločil za Intelov procesor in mi ta matična plošča ne pride več prav. V bistvu je samo odprta embalaža, torej še nerabljena.

Informacije: 041959656

Je v garanciji še 35 mesecev.

Priložim skupaj še slovenski račun - kupljena v Ljubljani za 300 €. Lahko dostavim osebno v Ljubljani ali okolici ali relaciji Kamnik - Ljubljana. Drugam lahko pošljem po pošti ali GLS.

Specifikacije:
ASUS ROG Strix X570-F Gaming osnovna plošča z AMD X570 veznim naborom podpira procesorje AMD Ryzen 3. in 2. generacije, AMD Ryzen z Radeon Vega grafiko 2. in 1. generacije.



Matična plošča ROG Strix X570-F Gaming ponuja vrhunsko izkušnjo ROG s prepričljivo kombinacijo funkcij, celovitimi možnostmi hlajenja in nespornim slogom, ki zagotavljajo idealno podlago za gradnjo zmogljivega igralnega sistema ATX. Oborožen s futuristično novo oblikovalsko estetiko z vgrajeno RGB osvetlitvijo in vzorcem kibernetskega besedila, vam ROG Strix X570-F Gaming ponuja vse, kar potrebujete za izdelavo izjemnega orožja za dvig nad ostalimi.

ROG Strix X570-F Gaming se ponaša s presenetljivo novo zasnovo z zapletenim vzorcem padavin, ki sekajo diagonalno po plošči in je skupaj z ikoničnim logotipom ROG prežet z osvetlitvijo Aura RGB, ki sveti v sijajni paleti živih barv. Futuristični vzorci kibernetskega besedila zagotavljajo dodaten eleganten naglas, zaokrožajo dizajn, ki ponosno razglaša igralno identiteto plošče.



S celovitimi možnostmi hlajenja in nadgrajenim dovajanjem energije za podpiranje procesorjev Ryzen z več jedri ter hitrejšim shranjevanjem in mreženjem ROG Strix X570-F Gaming ponuja vse bistvene stvari, ki jih potrebujete za izkoriščanje celotnega potenciala komponent v vaši zgradbi za vrhunske igralne zmogljivosti.

Dvojna PCIe 4.0 M.2 reža podpira tip 22110 in nudi NVMe SSD RAID podporo za neverjetno povečanje zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID z do dvema PCIe 4.0 shranjevalnima napravama, da boste uživali v najhitrejših hitrostih prenosa podatkov na platformi AMD Ryzen 3. generacije.

ROG Strix X570-F Gaming ima Intel Ethernet (I211-AT), ki zagotavlja hitro in gladko izmenjavo podatkov z vašim omrežjem in zunanjim svetom. Intel LAN zmanjšuje stroške CPU in povečuje pretok TCP in UDP, ohranja večjo procesorsko moč.

Matične plošče ROG Strix prinašajo številne zmogljivosti, poudarjene z estetiko, da prehitijo konkurenco. ASUS Aura ponuja popoln nadzor RGB osvetlitve z različnimi funkcionalnimi prednastavitvami za vgrajene RGB LED diode, kot tudi trakove, povezane z vgrajeno glavo RGB - in vse je mogoče sinhronizirati z vedno večjim portfeljem strojne opreme ASUS, ki podpira Auro.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.06.2021. ob 11:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
621 -krat