Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Žar na oglje Jamestown
  • Žar na oglje Jamestown
  • Žar na oglje Jamestown
  • Žar na oglje Jamestown

Žar na oglje Jamestown

Cena
130 €
Šifra oglasa: 12149518

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam 5x uporabljen žar na oglje Jamestown. Je kot nov. Dokupljeno ima inox mrežo za žar.

Ogenj, žerjavica in dimljene arome: Žar na oglje na vozičku Jamestown Jaxon zagotavlja nezamenljiv okus jedi z žara - pa naj gre za zrezke, hamburgerje, ribe ali zelenjavo. Žar na oglje s površino za peko 57 cm x 41,5 cm je optimalen za vrtne zabave s prijatelji ali družinska slavja.

Jamestown - Taste something different
Peka na žaru je čudovita. Peka na žaru je prvinska. Pri peki na žaru ne gre le za veliko predstavo, ampak preprosto za dobro počutje. Vse kar je za to potrebno, so dobri prijatelji, družina, ustrezni dodatki - in dober žar. Zato skrbi Jamestown: blagovna znamka žarov za poznavalce in uživalce.
Ta žar na oglje nudi pravo kakovost. Odlično je izdelan in je preprost za uporabo. Pokrov zadržuje temperaturo in arome dimljenja v prostoru za peko in skrbi za okusno slavnostno kosilo. Tako lahko hitro pripravite sočno pečenko ali rebrca na posredni toploti. Žar ima emajlirano litoželezno rešetko in praktično rešetko za ohranjanje toplote.

Nezapleteno uravnavanje toplote
S praktičnimi prezračevalnimi odprtinami uravnavate kroženje zraka in s tem vročino. Dodatno lahko z ročico brezstopenjsko nastavljate višino posode za oglje in s tem odmik od vročine. Hrana bo tako vedno izpostavljena pravilni temperaturi. Skozi loputo za oglje lahko vedno dodajate kurivo in svojim dobrotam na žaru pošteno podkurite. Temperaturo v prostoru za peko lahko preprosto odčitate na vgrajenem termometru na pokrovu.

Žari za dober okus - žar z vozičkom in praktičnimi pripomočki
Z veliko stransko odlagalno polico ponuja žar na oglje številne možnosti za odlaganje pribora za žar. Tako imate vse potrebno vedno pri roki. Da lahko svoj žar na vozičku pospravite tako, da ne zavzame veliko prostora, je stranska polica zložljiva. Poleg tega je žar opremljen z dvema lahko tekočima kolesoma, ki omogočata preprost transport. Poseben vrhunec za vašo zabavo ob žaru je tudi stransko nameščeni odpirač steklenic. Nenazadnje ne sme manjkati hladna pijača! Praktičen predal za pepel še dodatno olajšuje čiščenje žara Jaxon.

Za vse primere: Izkoristite pametni modularni sistem
Ta žar Jamestown omogoča resnično dobro peko. In po želji lahko tudi pečete, kuhate v voku ali spečete pico. S pomočjo modularnega sistema preprosto zamenjate nastavek na rešetki. In že vaš žar greje ponev ali pekač za perutnino. Torej, kaj še čakate? Dopolnite svoj žar z modularnimi dodatki za še večji užitek ob žaru.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.04.2024. ob 14:34
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
468 -krat