Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KIROPRAKTIKA, Dr. Hopkins D.C.B.S.
  • KIROPRAKTIKA, Dr. Hopkins D.C.B.S.

KIROPRAKTIKA, Dr. Hopkins D.C.B.S.

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 2210255

Osnovne informacije

Lokacija ponudnika storitev
Gorenjska

Opis oglasa

Vedno poskusite KIROPRAKTIKO pred OPERACIJO!!!!

OGLEJTE SI PRISPEVEK O NAS OBJAVLJEN NA POP TV-JU IN NJIHOVI SPLETNI STRANI!
sledite povezavi: http://zadovoljna.si/clanek/trend_report/video-magicni-dotik.html#video
OGLEDATE PA SI LAHKO TUDI ČLANEK V REVIJI VIVA PORTAL ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE! sledite povezavi http://www.viva.si/Katalog/Produkti-in-storitve/Kategorija/991/Kiropraktika

KDO SMO?

V Hrbtenica centru d.o.o. smo edini v Sloveniji, ki združujemo manipulacijo hrbtenice in fizioterapije za odpravo bolečin v hrbtenici, nogah, rokah, lopaticah, pri glavobolih, lumbagu, herniji diskusa. Uporabljamo kombinacijo terapij: masaže, fizioterapije in spinalne manipulacije.
KOMBINACIJA TEH TERAPIJ POSPEŠI REHABILITACIJO, TAKO DA BOLEČINA PREJ POPUSTI. Terapije pa izvajamo tudi s pomočjo KIROPRAKTIČNE MIZE IZ CHICHAGA, narejene posebej za raztezanje hrbtenice in križa.

KJE SMO?

Hrbtenica center zdravje in preventiva d.o.o.
Britof 292
4000 Kranj

TELEFON: 041-906-836

DELOVNI ČAS:
Pon, Sre, Pet: 12.30 - 17.30
Tor, Čet: 10.00 - 13.00


RAZVOJ KIROPRAKTIKE

Večina alternativnih oblik medicine prihaja z Vzhoda. Toda kiropraktika je nastala in se razvijala na Zahodu; vse njene uradno priznane izobraževalne ustanove delujejo v razvitem svetu, priznala jo je tudi Svetovna zdravstvena organizacija. V številnih državah je vključena v sistem zdravstvenega varstva.

Kiropraktika je znanstveno potrjena metoda zdravljenja, specializirana za zdravljenje težav v živčno-mišično-skeletnih sistemih. Če je vretence v nepravilnem položaju, lahko poškoduje pripadajoče sklepne vezi. Mišične skupine se na takšno stanje odzovejo s krčem ali z bolečino. Okvara posledično draži izhodišča spinalnih živcev. Kiropraktika s korekcijo spinalnih subluksacij, z normalizacijo hrbtenične biomehanike in z odstranitvijo nevroloških ovir omogoči telesu, da se pozdravi z lastnimi vitalnimi silami.


KAJ JE KIROPRAKTIKA?

• je varna in uspešna metoda za odstranjevanje bolečin predvsem v hrbtenici in na delih telesa, katerih funkcije so povezane z njo, v Sloveniji pa jo izvajajo že več kot 15 let
• temelji na dejstvu, da človekov živčni sistem nadzira delovanje vsake celice, tkiva ali organa v našem telesu
• kiropraktik odkriva, zmanjšuje in preprečuje nastajanje nepravilnosti v delovanju živčnega sistema
• ukvarja se s celotnim ogrodjem hrbtenice in telesu s tem omogoča normalno gibljivost in mehanično zdravje zagotavlja pa najboljše možnosti za pravilno delovanje

IZOBRAZBA KIROPRAKTIKA…

…je podobna klasični medicinski izobrazbi. Predpisani programi za pridobitev naziva doktor kiropraktike vsebujejo študij anatomije, fiziologije, patologije in diagnostike, tehnične vsebine in praktično delo z bolniki. Šolanje traja sedem, v nekaterih državah pa pet let.

Prav izobrazba je eden od najzanesljivejših načinov, kako preverimo, ali je zdravilec šarlatan ali pravi kiropraktik. Seznam uradno priznanih izobraževalnih ustanov lahko poiščemo na spletu. Pazite se šarlatanov, saj lahko bolniku prizadenejo veliko škodo, obenem pa škodujejo ugledu stroke. Samo ustrezno izobražen in izurjen
kiropraktik pozna pravila varne korekcije položajev vretenc, v nekaterih primerih pa mora bolnika napotiti k zdravniku.

DR. HOPKINS

Kiropraktik Dr. Hopkins je prišel v Slovenijo iz Združenih držav Amerike in je tu že 15 let. Diplomiral je na Michigan State University iz anatomije in nato še iz kiropraktike na Logan Chiropracic College v St. Luisu v Missouriju.
Je edini ameriški kiropraktik v Sloveniji, ki je član svetovnega združenja kiropraktikov. Je specialist za odpravo bolečin v hrbtenici, nogah, rokah, lopaticah, pri glavobolih, lumbagu, herniji diskusa. Za svoje delo ima v Ljubljani tudi certifikat Univerze.

Njegove tehnike so 100% varne in učinkovite.


POTEK KIROPRAKTIČNEGA PREGLEDA

1) Pacient izpolni vprašalnik o morebitnih predhodnih poškodbah, o zdravstvenem stanju v preteklosti ter trenutnih težavah in bolečinah. (Zaželeni so rentgenski posnetki hrbtenice ni pa nujno.)
2) Dr. Hopkinsa zanimajo način dela, ki ga pacient opravlja, njegova drža ter način hoje in gibanja.
3) Z otipom hrbtenice ugotovi njeno strukturo in gibljivost.
4) Določi mesto okvare oziroma bolečine.
5) S toplo masažo na prizadetih hrbtnih mišicah poskuša vretenca hrbtenice vrniti v njihovo prvotno pravilno lego in jim tako povrniti gibljivost.
6) Postopek je nežen in popolnoma neboleč.
7) Po končani terapiji dr. Hopkins pokaže pacientu vaje, ki jih mora delati doma, da si z njimi pomaga pri okrevanju.
8) Terapija traja približno od 10 - 20 minut, večina pacientov pa rabi okoli 5 - 10 terapij da dokončajo zdravljenje. Priporoča se 2 - 3 obiske na teden


* OB NAKUPU 5-ih ALI 10-in TERAPIJ SKUPAJ DOBITE OD 13 DO 20 % POPUSTA!
Oglas je objavljen
27.07.2017. ob 06:51
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
8234 -krat