Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA/DIPLOMIRANI ZDRAVSTVENIK S SPECIALNIMI Z

DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA/DIPLOMIRANI ZDRAVSTVENIK S SPECIALNIMI Z

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10826625

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Interna številka izdelka
OV84980

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA/DIPLOMIRANI ZDRAVSTVENIK S SPECIALNIMI ZNANJI - M/Ž
Naziv delodajalca: BOLNIŠNICA SEŽANA
Naslov delodajalca: Cankarjeva ulica 4 , 6210 SEŽANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: MILOST UROŠ, 057074021, prijave@bsezana.si
Opis del in nalog: - NAČRTOVANJE, IZVAJANJE, VREDNOTENJE IN DOKUMENTIRANJE ZDRAVSTVENE NEGE V OKVIRU SVOJE STROKOVNE IZOBRAZBE, IZVAJANJE IN DOKUMENTIRANJE DIAGNOSTIČNIH IN TERAPEVTSKIH POSEGOV V OKVIRU SVOJE STROKOVNE IZOBRAZBE, SODELOVANJE PRI DIAGNOSTIČNIH IN TERAPEVTSKIH POSEGIH, KJER SE ZAHTEVAJO SPECIFIČNA ZNANJA, NAROČANJE, SPREJEMANJE IN EVIDENTIRANJE PACIENTOV NA PREGLEDU V SPECIALISTIČNI AMBULANTI, PRIPRAVA PACIENTA NA ZDRAVNIŠKI PREGLED IN NA DRUGE DIAGNOSTIČNE IN TERAPEVTSKE POSEGE, PRIPRAVLJANJE IN UREJANJE PACIENTOVE DOKUMENTACIJE, PRAVOČASNA PRIPRAVA DELOVNEGA PROSTORA, DELOVNEGA MATERIALA, APARATOV IN DRUGE DELOVNE OPREME, INSTRUMENTOV IN DRUGIH DELOVNIH PRIPOMOČKOV ZA PREGLED PACIENTA IN ZA IZVEDBO DIAGNOSTIČNIH IN TERAPEVTSKIH POSEGOV, SODELOVANJE PRI PREGLEDU IN ZDRAVSTVENI OSKRBI PACIENTA.

UE delovnega mesta oziroma dela: SEŽANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno
Drugi pogoji: Vpis v register izvajalcev v dejavnosti zdravstvene in babiške nege, veljavna licenca za samostojno opravljanje dela v dejavnosti zdravstvene nege za poklic diplomirana medicinska sestra/diplomirani zdravstvenik, zdravstvena sposobnost za opravljanje delovnih nalog delovnega mesta brez omejitev.
Prijava je mogoča do: 22.06.2023
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/zdravstvo-nega/vse-regije).
Oglas je objavljen
23.03.2023. ob 00:31
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
22 -krat