SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V URGENTNI DEJAVNOSTI (E035026) - M/Ž

  • Šifra oglasa: 8410743
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaSREDNJA MEDICINSKA SESTRA V URGENTNI DEJAVNOSTI (E035026) - M/Ž
Naziv delodajalcaSPLOŠNA BOLNIŠNICA DR. FRANCA DERGANCA NOVA GORICA
Naslov delodajalcaUlica padlih borcev 13 A, 5290 ŠEMPETER PRI GORICI
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateSLUŽBA KADROVSKA, 05 33 01 581,05 33 01 585, zaposlitev@bolnisnica-go.si
Opis del in nalog
  • IZVAJANJE DEL IN NALOG TEHNIKA ZDRAVSTVENE NEGE TER DEL IN NALOG S PODROČJA ZAHTEVNEJŠE ZDRAVSTVENE NEGE, PRIPRAVA DELOVNIH PROSTOROV, PRIPOMOČKOV IN MATERIALA ZA DELO V AMBULANTAH, NADZORUJE IN SPREMLJA ZDRAVSTVENO STANJE PACIENTOV, SODELUJE PRI ZAGOTAVLJANJU NNMP, INFORMIRANJE PACIENTOV IN SVOJCEV GLEDE IZVAJANJA ZDRAVSTVENE NEGE, USPOSABLJANJE NOVIH SODELAVCEV IN MENTORSTVO,DOKUMENTIRANJE AKTIVNOSTI ZDRAVSTVENE NEGE, UPRAVLJANJE Z DELOVNIMI STROJI, NAPRAVAMI TER SREDSTVI ZA DELO NA DELOVIŠČU, PRAKTIČNO USPOSABLJANJE IN MENTORSTVO NOVO SPREJETIM SODELAVCEM, PRIPRAVNIKOM TER MENTORSKO DELO S ŠTUDENTI, ODGOVARJA ZA STROKOVNOST IN UČINKOVITOST IZVAJANJA DEL IN NALOG, DRUGA DELA IN NALOGE S PODROČJA DELA PO NALOGU NADREJENEGA V OKVIRU STROKOVNE IZOBRAZBE.
UE delovnega mesta oziroma delaNOVA GORICA
Trajanje zaposlitveNedoločen čas
Delovni časpolni delovni čas
Znanje jezikovslovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogojiPogoj: tehnik zdravstvene nege. Kandidati naj pisni prijavi na prosto delovno mesto obvezno priložijo dokazila o izpolnjevanju pogojev (potrdilo o zaključeni srednješolski izobrazbi, potrdilo o strokovnem izpitu, odločba o vpisu v register Zbornice zdravstvene in babiške nege) na naslov: Splošna bolnišnica ''''dr. Franca Derganca'''' Nova Gorica, Ulica padlih borcev 13 A, 5290 Šempeter pri Gorici s pripisom ''''Prijava na objavo DM Srednja med. ses. v urgentni dejavnosti'''' in št. objave 500-127/2021.
Prijava je mogoča do13.01.2022
Poskusno delo2 meseca
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.