Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Leander® Otroška viseča zibelka -

Leander® Otroška viseča zibelka -

Cena
120 €
Šifra oglasa: 4845449

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Domžale, Domžale
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Dovršeno oblikovana otroška viseča zibelka Leander je primerna že od rojstva naprej in bo poskrbela za varno zavetje vašega dojenčka. Zibelka je organske oblike in dojenčku nudi primerno okolje za začetek novega življenja. Leandrova zibelka je pritrjena na eni točki, kar omogoča enostavno zibanje že z rahlim »dregljajem«. V zibanje jo lahko spravi tudi otrok sam in s tem razvija občutek za lastno telo in ravnotežje ter posledično krepi mišice.

Zibelka nima priloženega kavlja (dokupite glede na material vijačenja; pri nas je bil pritrjen v les). Kavelj se lahko dokupi tudi posebej in tako lahko zibelko namestite še v ostalih prostorih po stanovanju. Druga možnost postavitve zibelke je z zložljivim trinožnim stojalom, ki ga tudi kupite posebej.

Material, ki sestavlja zibelko je 100% bombaž in je zato pralna v pralnem stroju pri 60°C. Poleg zibelke se prodaja nadvložek za zibelko, zastor, na željo dodam tudi rjuhe.

Lastnosti:

Vključuje ležišče iz pene.
Pralna v pralnem stroju do 60°C
Možnost dokupa trinožnega prenosljivega stojala
Primerno od rojstva do šestega meseca
Sestava: 100% mehak bombaž
Dimenzije zibelke: 30 x 50 x 83 cm

več na https://leander.com/cradles/

Ne pošiljam po pošti; osebni prevzem v okolici Domžal oziroma LJ BTC ali Šiška. Poglejte še moje druge oglase, prodajam še veliko zanimivih stvari.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
26.03.2024. ob 10:59
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
958 -krat