Varnost na portalu bolha.com

Popolnoma smo predani nalogi, da naredimo vašo izkušnjo na portalu bolha.com pozitivno, enostavno in prijetno.

Predstavljamo vam vrsto zadev, ki jih je ekipa portala bolha.com naredila za vašo varnost.

Naš vsakdanji trud je usmerjen v zagotavljanje visoke stopnje verodostojnosti vsebin, varno trgovanje ter preprosto in prijetno uporabo naše platforme za vse naše uporabnike.

Stremimo k nenehnemu izboljševanju naše tehnologije, ki ustreza današnjim visokim standardom. Služba za pomoč uporabnikom portala bolha.com se ukvarja s številnimi dejavnostmi, med katerimi so najpomembnejši naslednji delovni postopki in naloge:

  • preverjanje obstoječih in novoregistriranih uporabnikov,
  • nadzor objavljenih vsebin (oglasov),
  • preverjanje sumljivih oglasov in uporabnikov, ki so jih prijavili drugi uporabniki,
  • okrepljeno preverjanje uporabnikov, registriranih zunaj Slovenije, in njihovih oglasov,
  • spremljanje sumljivih uporabnikov,
  • zelo hiter odziv na kakršna koli opozorila o sumljivih oglasih ali uporabnikih,
  • ohranjanje visoke ravni ustreznosti in legitimnosti objavljenih vsebin,
  • izjemno dobro sodelovanje s Policijo in ostalimi državnimi institucijami za izvajanje zakonov.

Skladno z našimi pravili o hrambi in varstvu osebnih podatkov ter Zakonu o varstvu osebnih podatkov vse razpoložljive dokaze posredujemo samo pristojnemu državnemu organu, ki izvaja zakone, nikakor nekomu drugemu.

Goljufi, ki se zanašajo na spletno anonimnost, predstavljajo veliko težavo spletni skupnosti, vendar smo prepričani, da je prevare mogoče na različne načine omejiti ali se jim popolnoma izogniti. Medtem ko mi opravljamo svoje delo in nenehno izboljšujemo tehnologijo, da se znebimo takšnih prevarantov, smo za svoje uporabnike pripravili nasvete za varne nakupe in prodajo, ki dejansko predstavljajo najučinkovitejšo obliko zaščite.

Če pri nakupu določenega izdelka ali storitve na portalu bolha.com uporabljate zdrav razum, to pomeni, da ne boste nasedli na cenovno neustavljivo privlačne ponudbe in vnaprej pošiljali denarja nekomu, ne da bi preverili, kaj kupujete. V tem primeru bo vsak nakup uspešen.

Razvili in napisali smo posebne in podrobne nasvete za varno trgovanje na portalu bolha.com, da bi vam zagotovili kar največ informacij, ki vam bodo pomagale pri odločanju o nakupu ali uporabi portala bolha.com.

Pred odločitvijo o prodaji ali nakupu preberite vse naše nasvete.

Potrebujete pomoč?