Koronavirus - ukrepi

Določene informacije na spletnem mestu bolha.com so splošne narave in namenjene informiranju uporabnikov v normalnih razmerah. V izrednih razmerah uporabnike pozivamo naj jih uporabljajo v skladu z veljavnimi omejitvami.

V luči trenutnih ukrepov v povezavi z epidemijo koronavirusa je naša ekipa okrnjena, zato vas prosimo, da se obrnete na Stik in pomoč. Za nujne primere smo dosegljivi na podpora@bolha.com ali 01 420 16 40 med 8. in 17. uro. Vljudno vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost.


Hkrati pozivamo vse uporabnike, da se pri oglaševanju oziroma prodaji izdelkov, po katerih je v trenutnih razmerah povpraševanje največje (zaščitna oprema, medicinski pripomočki in druge preventivne učinkovine), pridržujejo ukrepov in smernic pristojnih državnih organov. Vlada je v trenutnih izrednih razmerah z Uredbo določila najvišje cene varovalne, zaščitne in druge zdravstvene opreme. Uporabnike obveščamo, da bodo vsi oglasi, ki ne bodo skladni z zakonodajo RS nemudoma odstranjeni. Uporabnike (kupce) pa pozivamo, da se za nakup blaga in storitev odločajo preudarno in v skladu z dejanskimi potrebami ter ne nasedajo spletnim prevaram. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za upoštevanje navodil.

Vaša bolha.com

Potrebujete pomoč?