Izpostavljen oglas

Želite, da vaš oglas izstopa? Da je prikazan na vrhu rezultatov iskanja? Ali da je viden obiskovalcem portala bolha.com v povprečju šestkrat pogosteje od navadnih oglasov? Potem je Izpostavljen oglas pravi za vas.

Izpostavljen oglas je oglasna pozicija, ki vaš oglas postavi na vrh rezultatov iskanja v kategoriji, v kateri je oddan. Oglas se prikazuje znotraj okvirja z Izpostavljenimi oglasi - skupaj z ostalimi oglasi, ki se prikazujejo po naključnem vrstnem redu.

Če objavljate nov oglas ali urejate trenutnega, lahko takoj izberete tudi izpostavitev za svoj oglas.

Kako deluje pozicija Izpostavljen oglas?

Oglasi, ki so izpostavljeni na tej poziciji, se pojavljajo na vrhu rezultatov iskanja in tako imajo večjo možnost, da so prvi opaženi. Razlog je preprost – ker so prvi, ki jih opazimo, ko pregledujemo seznam oglasov.

Uporabnik sam izbira obdobje, v katerem želi, da njegov oglas izstopa, in se vedno lahko odloči za podaljšanje zakupljenega obdobja.

Izpostavljeni oglasi po naključnem vrstnem redu krožijo na vrhu seznama. Na primer: oglas, ki je izpostavljen v podkategoriji Kolesa, se bo prikazal v okvirju na vrhu rezultatov v tej podkategoriji, vendar morda ne bo prikazan v okvirju v glavni kategoriji Šport in oprema.

Ne vidite svojega oglasa med rezultati? Osvežite stran, saj se Izpostavljeni oglasi prikazujejo po naključnem vrstnem redu.

Prednosti pozicije Izpostavljen oglas

Največja prednost je ta, da imajo Izpostavljeni oglasi v primerjavi z običajnimi oglasi šestkrat več možnosti, da bodo vidni. Poleg tega se oglasi na poziciji Izpostavljen oglas vedno pojavljajo na vrhu rezultatov iskanja in tako vam ni treba skrbeti, da bo vaš oglas zdrsnil navzdol po seznamu ter končal na zadnjih straneh.


Povezana vsebina
Kako izpostaviti oglas?
Na pomoč, ne prejemam povpraševanj!
Kaj je Dobroimetje?
Kaj je Moja bolha.com?

Potrebujete pomoč?