Klimatska naprava SAMSUNG Wind-free comfort 3,5 wi-fi

  • Cena: 750 
  • Šifra oglasa: 1704923
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Melje
Stanje: novo

Več:

Wind-Free™ hlajenje
Ohranite hladno udobje z Wind-Free™ hlajenjem. Zrak se v tem načinu nežno in tiho širi skozi 23.000 mikroskopskih lukenj ter s tem prepreči nastanek mrzlega prepiha. Napredni zračni pretok obenem omogoča še bolj enakomerno hlajenje širšega in večjega prostora. Pri tem porabi 77 % manj energije od Fast Cooling načina.

Vsakodnevno prihranite denar s pomočjo energijsko učinkovitejšega Wind-Free™ hlajenja. V Wind-Free™ načinu zunanja enota porabi minimalno količino energije – v primerjavi s Fast Cooling načinom porabi do 77 % manj električne energije. Tako lahko uživate v hladnem udobju in pozabite na račune za elektriko.

AI Auto Comfort
Doživite inteligentni način življenja z AI Auto Comfort. Funkcija na podlagi analize prostorskih pogojev in vzorcev uporabe samodejno optimizira različne načine delovanja. Glede na izbrano temperaturo samodejno preklopi na najustreznejši način in s tem ohrani optimalne pogoje.

Wind-Free™ Good Sleep
Wind-Free™ Good Sleep način ustvari popolne temperaturne pogoje za spanje – brez neprijetnega mrzlega prepiha. Možnost temperaturnega nadzora z Wind-Free™ hlajenjem vam pomaga, da hitro zaspite, spite globoko in se zbudite popolnoma sveži.

Fast Cooling
Klimatska naprava ohladi celoten prostor in vam zagotavlja neprekinjeno udobje. Tehnologija digitalnega inverterja ohladi zrak 43 % hitreje*. Njena napredna oblika vključuje 15 % večji ventilator, 18 % širšo vstopno odprtino ter 31 % širšo loputo. Tako lahko s hladnim zrakom oskrbi daljši in širši** prostor – do 15 metrov od enote.

SmartThings
Nadzorujte temperaturo v vašem domu, kadar koli in kjer koli. S SmartThings aplikacijo lahko svojo klimatsko napravo nadzorujete in spremljate na daljavo z enim samim dotikom. Še preprosteje pa lahko svoje ukaze** posredujete sistemu umetne inteligence (AI), ki jih bo takoj izpolnil. Priporočal vam bo tudi najboljše nastavitve.

Auto Clean (3 koraki)
Naj notranjost vaše klimatske naprave ostane čista – popolnoma brez napora! Auto Clean funkcija po koncu delovanja enote v treh korakih samodejno posuši izmenjevalnik toplote. Vlago odstrani s pihanjem zraka, ki traja od 10 do 30 minut. S tem prepreči rast bakterij in neprijetne vonjave.

Manj hrupa
Ne pustite se motiti in svoje prostore ohladite z manj hrupa. Kompresor ustvari močan zračni pretok, a deluje izjemno tiho, zahvaljujoč vgrajenima cevnima dušilcema. Pri delovanju na najvišji hitrosti zmanjša hrup pretoka hladilne tekočine, pri nizki hitrosti pa omeji hrup v okolju.

Easy Filter Plus
Naj vaša klimatska naprava za učinkovito delovanje porabi manj energije. Easy Filter Plus se nahaja na vrhu zunanje strani naprave, da ga lahko preprosto odstranite in očistite. Njegova gosta mreža ščiti izmenjevalec toplote pred umazanijo, protibakterijski vrhnji sloj pa preprečuje vstop nevarnih kontaminantov, ki se prenašajo po zraku.

ECO način
Prihranite energijo, a ostanite hladni. ECO način v primerjavi z običajnim načinom porabi manj kompresorske kapacitete, s čimer zmanjša porabo energije*. Pri zmerni vročini vam omogoča učinkovitejše hlajenje ali preprost prihranek energije in denarja, da lahko pozabite na račune za elektriko.

Tehnične lastnosti:
Barva: bela
Vrsta: stenska klimatska naprava
Energijski razred: A
Hladilna moč: 3,50 (0,90 – 4,00) kW
Poraba električne energije pri hlajenju: 1220 W
Grelna moč: 3,50 (0,90 – 5,00) kW
Poraba električne energije pri gretju: 940 W
SEER: 6,50 Razred energetske učinkovitosti: A++
SCOP: 4,00 Razred energetske učinkovitosti: A+
Pretok zraka notranje enote: 8,4 m3/min
Temperaturno območje delovanja:
Gretje: -15 do 24°C,
Hlajenje: -10 do 46°C
Hrupnost notranje enote: min. 19 dB(A)
Hrupnost zunanje enote: min. 47 dB(A)
Dimenzije notranje enote: 820 x 299 x 215 mm
Masa notranje enote: 8,9 kg
Dimenzije zunanje enote: 660 x 475 x 242 mm
Masa zunanje enote: 23,0 kg
Vir napajanja: 1 faza / 220-240 V / 50 Hz
Hladilno sredstvo: R32 (0,70 kg)
Garancija: 36 mesecev

Montaža po dogovoru,
V ceni je vštet 9,5%DDV

Montaža in dostava po celi Sloveniji.

Stik

EKOMATIK
Naslov
Kraljeviča Marka ulica 19
Mesto in poštna številka
2000 Maribor
Regija
Podravska
Slovenija
E-pošta
info@ekomatik.si
Lokacija oglasa Klimatska naprava SAMSUNG Wind-free comfort 3,5 wi-fi
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa