Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Xiaomi Qicycle Zložljivo Električno Kolo
  • Xiaomi Qicycle Zložljivo Električno Kolo
  • Xiaomi Qicycle Zložljivo Električno Kolo
  • Xiaomi Qicycle Zložljivo Električno Kolo

Xiaomi Qicycle Zložljivo Električno Kolo

Cena
799 €
Šifra oglasa: 2040040

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Solkan
Stanje
novo

Opis oglasa

Xiaomi Qicycle Zložljivo Električno Kolo

Xiaomi Qicycle zložljivo električno kolo je odlična rešitev za urbano mobilnost. Qicycle nudi vse kar pričakujete od električnega kolesa in še veliko več. Enostaven za uporabo, ki vam bo krajšal nešteto trenutkov, ter vas z lahkoto pripeljal iz enega konca mesta do drugega, brez, da bi obtičali v gneči.

Pomoč ob pedaliranju nudi električni motor z močjo 250W, kateri je skrit v pestu prednjega kolesa. Slednji s pomočjo inteligentne metode merjenja navora prilagaja svojo moč glede na pedaliranje. Zalogo energije črpa iz dvajsetih 2.900mAh Litij-ionskih baterijskih celic. Slednje je prispevalo podjetje Panasonic s tipom 18650, ki med drugim električno energijo zagotavljajo tudi avtomobilu Tesla S. Z enim polnjenjem je moč prevoziti razdaljo do 45 kilometrov ter ob tem doseči najvišjo hitrost 20 km/h. Mi Qicycle električno kolo opremljeno tudi s 3-stopenjskim Shimano Nexus menjalnikom.

Na kolo je vgrajen prikazovalnik za spremljanje podatkov, kjer se izpisujejo vse pomembne informacije, od trenutne hitrosti, do porabe energije. Kolo lahko povežete z aplikacijo in tako vse parametre spremljate tudi na mobilnem telefonu.

Eden izmed pomembnih atributov je tudi možnost zložljivosti, kar posledično pomeni precej lažji transport kolesa. Tako bo brez večjih težav šel v prtljažnik večine avtomobilov. Njegova skupna teža je 14.5 Kg.

Dodatne informacije in narocilo: KLIKNI ->>Xiaomi Qicycle Električno Kolo

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
02.06.2020. ob 13:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1118 -krat