Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Bulk Gainer; prehranski dodatek za pridobivanje mišične mase

Bulk Gainer; prehranski dodatek za pridobivanje mišične mase

Cena
21,99 €
Šifra oglasa: 6267360

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Kupim
Da
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Bulk Gainer
Prvi standard v suplementaciji
Pridobivanje mišične mase ni lahko delo. To je naporen, dolgoleten proces. Kljub temu je, za pridobivanje najboljših rezultatov v čim krajšem časovnem obdobju in to na zdrav, ter varen način, naš Me:First team nutricionistov in farmacevtov našel rešitev, ki se imenuje Bulk Gainer – prehranski dodatek kvalitetne formule, ki vam bo pripomogla pri povečanju mišične mase. Bulk Gainer vsebuje ogljikove hidrate in proteine v razmerju 3:1, kar velja za idealno razmerje med gainerji. Proteini doprinesejo k povečanju in ohranjanju mišične mase, med tem ko so kvalitetni ogljikovi hidrati primarni izvor energije, ter material za sintezo glikogena – energijske zaloge mišic!

Razen izvrstne formule ogljikovih hidratov, beljakovin, maščob, vitaminov in mineralov, Bulk Gainer vsebuje tudi dodane prebavne encime, ki lahko pripomorejo k hitrejši in kvalitetnejši prebavi, ter boljšemu izkoristku vseh sestavin, ki ga izdelek vsebuje.

Treniraj s polno močjo
Bo Bulk Gainer pripomogel k rasti in ohranjanju mišične mase, normalnemu metabolizmu ustvarjanja energije in zmanjšanju utrujenosti, ter izčrpanosti! Ob vsem tem, bodo vitamini, ki jih vsebuje Bulk Gainer, pripomogli vašemu imunskemu sistemu, zaščitili vaše telo pred oksidativnim stresom, ter ohranjanju in izgradnji normalnih kosti! Ko boste opazili rezultate, se od njega ne boste več ločili! Pomešajte 4 merice Bulk Gainerja s 500ml vode ali mleka, ter se podajte na pot proti novim zmagam! Ostanite zvesti svojemu režimu in s ponosom sledite svojemu napredku.

Karakteristike:
Vsebuje vse esencialne aminokisline
- Formula za po treningu
- Doprinaša k izgradnji, rasti in okrevanju
- Izvor kvalitetnih ogljikovih hidratov
- Izvor kalcija, fosforja in vitamina A, E in C
- Bogat z beljakovinami
- Izvor vlaknin
- Brez konzervansov, barvil, GMO in aspartama

Uporaba:
Nalijte 500 ml vode v shaker, dodajte 4 merice (260 g) prahu, dobro pretresite in konzumirajte enkrat dnevno po treningu.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Preveri celotno ponudbo na: https://polleosport.si/index.php?route=product/search&search=Bulk%20Gainer%2C

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
08.03.2021. ob 11:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
194 -krat