Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Blumfeldt Venice Heat terasni grelnik, Bela
  • Blumfeldt Venice Heat terasni grelnik, Bela
  • Blumfeldt Venice Heat terasni grelnik, Bela
  • Blumfeldt Venice Heat terasni grelnik, Bela

Blumfeldt Venice Heat terasni grelnik, Bela

Cena
160 €
Šifra oglasa: 9381781

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Blumfeldt Venice Heat terasni grelnik, Bela
Prijetno toplo na balkonu, terasi in drugih mestih na prostem. Grelnik za terase Blumfeldt Venice Heat s sistemom IR ComfortHeat zagotavlja prijetno infrardečo toploto v času hladnih dni in noči ter varčno LED-osvetlitev, ki jo lahko po potrebi tudi izključite.Ko temperature padejo, preprosto pritisnite na tipko daljinskega upravljalnika in vključite grelnik za terase Blumfeldt Venice Heat, izberite si želeno raven temperature in razživite zabavo oz. ogrejte prijatelje, s katerimi se družite na prostem. Rahlo igriva oblika, vendar čistih linij, in LED-osvetlitev, ki poskrbi za še dodatno toploto in posebno romantično vzdušje.Grelnik Blumfeldt Venice Heat lahko preprosto namestite na strop. Tako vam ne bo na poti, ko bo vas in vaše goste hitro in učinkovito segreval z močjo kar do 1800 W. Zaradi infrardeče tehnologije grelnik oddaja toploto ciljno na ljudi, ki se nahajajo v njegovi bližini, in ne v okolje. Z uporabo daljinskega upravljalnika si lahko samo v nekaj sekundah izberete eno izmed treh ravni moči delovanja 800, 1000 ali 1800 W. Zdaj boste lahko delovanje naprave vedno prilagodili potrebam vaših gostov. Pripravite večerjo na balkonu ali garažno zabavo, ne da bi se pri tem morali obremenjevati še s temperaturami, saj boste takoj po vklopu grelnika ustvarili prijetno toplo, domače okolje.Proslavljajte kot na karnevalu, uživajte v prostem času s prijatelji ali preživite romantičen večer ob vinu in svečkah na terasi, medtem ko se bodo na nebu svetlikale zvezde. Zaradi terasnega grelnika Blumfeldt Venice Heat vam bo prijetno toplo vse do konca večera.
 
Vrhunske lastnosti
* Praktičen in učinkovit: grelnik za teraso z močjo do 1800 W in s tehnologijo IR ComfortHeat * Preprosta namestitev: preprost mehanizem namestitve, primerno za vse vrste stropov * Preprosto upravljanje: preprost vklop in izklop z daljinskim upravljalnikom * Karbonska grelna enota: čisto, brez vonja, učinkovito, varno in praktično * Odporen proti vremenskim vplivom: odporen proti brizgajoči vodi v skladu s standardom IP24 * Fleksibilna namestitev: omrežni kabel z dolžino 180 cm * Varna toplota: brez uhajajočih onesnaževal * Eleganten dizajn: z zloženo šarenico in LED osvetlitvijo
 
Podrobnosti o artiklu
 
Vsebina pošiljke
* 1 x grelnik * 1 x veriga * 4 x dodatek za vezavo kablov * navodila za uporabo v nemščini (drugi jeziki: angleščina, španščina, francoščina, italijanščina)
 
Dimenzije
 
Proizvajalec
Blumfeldt
 
Garancija
36 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
04.05.2022. ob 00:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
173 -krat