Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Inovativno varilno lepilo z UV lučko

Inovativno varilno lepilo z UV lučko

Cena
9,90 €
Šifra oglasa: 2029359

Opis oglasa

Ste pripravljeni na nov način lepljenja? Predstavljamo vam sekundno lepilo izdelano iz tekoče plastike z veliko močjo lepljenja, ki lepi s pomočjo UV lučke.

Ta majhna naprava vam omogoča trdno lepljenje na skoraj vseh podlagah: plastika, usnje, steklo in les, kable, nakit, igrače in še in še v samo 5 sekundah. Takojšni ter trajnostni rezultati. Gre za unikaten izdelek, ki ga lahko oblikujete: brusite, polirate, barvate ipd. Velikost oziroma dolžina samega svinčnika znaša 14 cm. Količina: 4g. Uporaba je izredno enostavna v samo 3 korakih: očistite površino, ki jo je potrebno popraviti, nanesite tekoče lepilo in zavarite z UV lučko.

Zaradi UV lučke pa je odporen tudi na vodo in vročino.

Primeri uporabe

Nov način lepljenja s tekočo plastiko omogoča zanesljivo lepljenje različnih materialov. Z njimi lahko popravite zlomljeno igračo, poškodovano skodelico, gumijasti čoln ipd.




Dva enostavna koraka

Na poškodovan del preprosto nanesete tekočo plastiko. V drugem koraku jo osvetlite z UV lučko, ki bo tekočo plastiko zatrdila. In predmet že lahko uporabljate, kot ste ga uporabljali prej.



 
Količina: 4 g
Paket vsebuje: 1x kemik, 1x kovinsko škatlo za shranjevanje, 2x krpici z alkoholom za čiščenje površine nanosa, 1x Slovenska navodila za uporabo
Previdnostni ukrepi: Izogibajte se stiku z očmi., Izogibajte se vdihavanju hlapov.
Prednosti ter funkcije: Močna kohezivna sila, Hitra strditev (v nekaj sekundah), Široka uporaba, Enostavno upravljanje, Izdelek je certificiran (TUV, CE, SGS, BSCI), Primerno za kovino, plastiko, les, keramiko, steklo ipd, Omogoča brušenje, poliranje, barvanje, ipd, Odporno na vodo in visoke temperature, Majhno in priročno

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
30.05.2019. ob 02:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1218 -krat