Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SpeedyFix - 7 sekundno lepilo za vse vrste popravil

SpeedyFix - 7 sekundno lepilo za vse vrste popravil

Cena
10,98 €
Šifra oglasa: 1953346

Opis oglasa

SpeedyFix je suho hitro lepilno sredstvo, ki s svojimi edinstvenimi sestavinami in polnili popravi skoraj vse. Razpoke, luknje, odlomljene dele, reže lahko popravite že v 7 do 15 sekundah. Uporablja se lahko za skoraj vse: kovine, jeklo, plastiko, les, gumo, keramiko in še več. 

7 sekundno lepilo s praški je zelo priljubljeno pri uporabnikih, ki z njim popravljajo razpoke na kolesih, zunanjem delu elektronskih naprav, sončnih očalih in očalih za vid, gospodinjskih pripomočkih, pohištvu in lučeh. Njegova uporaba pa je pravzaprav tolikšna, kolikor je različnih predmetov.



Vsestranka uporaba

Speedy Fix je vsestranski za uprabo. Z njim lahko trajno in učinkovito zalepite različne predmete iz raznolikih materialov. Za boljšo kakovost lepljenja poskrbijo priloženi praski. Zmes lepila in praška poskrbi za zelo učinkovito lepljenje.

Črni prašek se največkrat uporablja za popravilo razpok na tistih elementih, ki so enake črne barve: rešetke na odbijaču, odbijač, zunanja ogledala, nosilci žarometov, pa tudi motoristična oprema in oblačila, avtomobilskih ključi, električna stikala, kljuke na vratih ipd.

Siv prašek pa na lahko uporabite na tistih elementih na avtomobilu in drugod, ki se barvno ujemajo s sivo barvo in temperaturno bolj obremenjenih delih, saj je siv prašek odporen na toploto. Največkrat se uporablja za popravilo razpok na ohišjih motorja in na nekaterih drugih sestavnih delih v avtomobilu. 



Dvojna moč lepila in praška

V paketu proizvajalec za vsa resnejša in bolj zapletena popravila priporoča uporabo dvodelnega kompleta lepila in praška. Kombinacija lepila in praška poskrbi za dodatno moč polnjenja, hitrejšo strditev in močnejšo kohezivno silo.

Popravljene dele, ki ste jih predhodno zapolnili z lepilom, lahko kmalu zatem še dodatno učvrstite ali izboljšate njihov izgled, saj je te površine mogoče tudi brusiti, peskati in barvati.



Visbella® SpeedyFix Super lepilni set

V kompletu se nahajata dve steklenički lepila, vsaka vsebuje 10 mililitrov. Poleg lepila pa sta v kompletu še dve različni barvni prašni polnili v sivi in v črni barvi. Praški različnih barv omogočajo različne aplikacije, od odbijačev na avtomobilu do ohišij motorja, saj so odporni na toploto.

                                                

Navodila za uporabo

Priprava: Najprej si pripravite delovno površino in pripomočke kot so lepilni trak, material za čiščenje itd. Prepričajte se, da imate pred seboj vse potrebne materiale in elemente, ki ste jih prejeli v paketu. Izognite se vsem neposrednim stikom s kožo!

1. korak: Prepričajte se, da je površina, ki jo popravljate / lepite čista, suha ter na njej ni sledu olja in umazanije. Če je potrebno, površino zbrusite z brus papirjem pred nanosom. Uporabite priloženo rokavico.

2. korak: Uporabite nož ali škarje in v šobo embalaže zarežite tako, da naredite odprtino pod kotom 45°. Uporabite buciko, za preluknjanje šobe lepila in vstavite nastavek, da se čvrsto prilega. Enakomerno porazdelite lepilo po površini. 

3. korak: Uporabite potrebno količino praha (debelina < 5mm) tako, da pokrije površino z lepilom. Če je potrebno, uporabite paličico za prilagoditev oblike nanosa in količine praha. Nato še enkrat nanesite lepilo na prah, dokler ga ta ne vpije več. 

Opomnik: Ko se lepilo združi s prahom, se sprošča veliko toplote in plina, ki lahko povzroči rahlo draženje v roku 10ih sekund. Če nanos ni dovolj debel, ponovite 3. korak.
Paket vsebuje: 1x 10ml črnega praška, 1x 10ml sivega praška, 2x 10ml lepila, 1x rokavice, 1x nož, 1x povezovalnik, 1x potisni zatič
Previdnostni ukrepi: Izogibajte se stiku z očmi., Izogibajte se vdihavanju hlapov., Po ravnanju temeljito umijte.
Prednosti ter funkcije: Močna kohezivna sila, Hitra strditev (v nekaj sekundah), Široka uporaba, Enostavno upravljanje, Izdelek je certificiran (TUV, CE, SGS, BSCI)

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
17.01.2019. ob 03:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1061 -krat