Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Gymstick Original

Gymstick Original

Cena
55 €
Šifra oglasa: 10222596

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Slovenska Bistrica, Slovenska Bistrica
Stanje
novo

Opis oglasa

Palica Gymstick Original je vadbeni pripomoček z elastikami s katerim lahko razvijamo motorične in funkcionalne sposobnosti. S palico lahko razvijamo moč, ravnotežje, koordinacijo, gibljivost in s pomočjo posebnih vadbenih oblik tudi vzdržljivost. Posebej je pomembno, da lahko z njo ob velikih mišičnih skupinah uspešno treniramo tudi manjše mišične skupine, ki jih uporabljamo za pokončno držo (core – center moči), ravnotežje in koordinacijo. Palice se med seboj razlikujejo po različni težavnosti stopnji, saj so elastike različnih debelin, kar daje pri treningu različen odpor oz. obremenitev.

Lastnosti izdelka:
Palico sestavimo iz dveh delov, ki ju med seboj povežemo na potisni gumb – zaklepni mehanizem, ki je na sredini palice. Na koncih palice sta nameščeni elastiki – cevki, skupaj z namestitvenimi trakovi, ki ju uporabimo za namestitev elastik na noge (stopalo) oz. za držanje elastik v roki. Dolžina sestavljene palice je 130 cm ter je iz plastike in ojačana s steklenimi vlakni (fiberglas), dolžina elastik je 75 cm in je iz kvalitetnega lateksa, teža palice je 550 g. Na sredini je palica obdana s peno, zaradi boljšega oprijema med treningom.

Velikost (cm): 130 x 3 x 3
Teža (kg): 0,56
Dodatki: nosilna torba, prikaz vaj in povezava do spletnega treninga.
Paket (cm): 78 x 11,5 x 7,7
Paket (kg): 0,77

Na voljo sta srebrna Gymstick palica (1-25 kg) ter zlata Gymstick palica (1-30 kg), ki sta primerni za vse aktivne moške in ženske ter športnike pri svoji splošni telesni pripravi.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
31.03.2024. ob 21:51
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
281 -krat