• Trenažer Tacx Vortex Smart
  • Trenažer Tacx Vortex Smart
  • Ne zamudite priložnosti

Trenažer Tacx Vortex Smart

Cena
220 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12355717

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Kamna Gorica
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam skoraj nič rabljen Trenažer Tacx Vortex Smart.

Prenovljeni trenažer Tacx VORTEX Smart je virtualni trenažer, ki je povezljiv tudi s pametnimi telefoni in tablicami. Uporablja močno elektro magnetno zavoro, ki je popolnoma računalniško nadzorovana, krmilimo jo preko pametnega telefona ali tablice oziroma preko osebnega računalnika, povezava pa je popolnoma brezžična. Sama zavora je zmožna simulirati tako klance, kot tudi spuste. Povezava s pametnim mobilnikom ali tablico je hitra in enostavna, brezplačna programska oprema pa se nahaja v spletnih središčih App Store in Android Market.

Če želite lahko trenažer povežete z osebnim računalnikom, to storite z brezžičnim USB vmesnikom, ki je opcijska oprema, za realistično virtualno predstavo pa skrbi prenovljen programski vmesnik Track Trainer Software v 4. izdaji.

Lastnosti:

Virtualni trenažer z elektromagnetno zavoro s kar 8. magneti.Maksimalna moč zaviranja 950W.2 Kg vztrajnik omogoča gladko pedaliranje.Vztrajnostna masa, ki jo ustvari vztrajnik: 11,81 Kg.*Možnost nastavljanja obremenitve od 10 do 950W.Možnost simuliranja klancev do realističnega naklona 7%. Zavora simulira vzpone in spuste. Realistična simulacija zunanjega kolesarjenja.Brezžična povezljivost z napravimi združljivimi s standardoma Bluetooth Smart in ANT+.Z uporabo pametnega telefona ali tablice je moč spremljati podatke o hitrosti, kadenci in obremenitvi.Upravljanje s trenažerjem preko pametnega telefona ali tablice. Med treningom je možno ročno prilagajati obremenitev zavore.Merjenje kadence brez dodatnega senzorja.Brez povezave s tablicami ali pametnim telefonom se obnaša kot trenažer s tekočinsko zavoro, saj obremenitev narašča progresivno.

Zemljevid

mare1986

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
14.05.2024. ob 22:24
Do poteka še
Oglas je prikazan
66 -krat

mare1986

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija