Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • OMRON digitalni merilnik krvnega tlaka MIT 5 Connect
  • OMRON digitalni merilnik krvnega tlaka MIT 5 Connect
  • OMRON digitalni merilnik krvnega tlaka MIT 5 Connect

OMRON digitalni merilnik krvnega tlaka MIT 5 Connect

Cena
55 €
Šifra oglasa: 11268945

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam odlično ohranjen merilnik krvnega tlaka, rabljen 2 leti, kot nov. Izredno natančen in zanesljiv. Prodam, zaradi neuporabe.

---

Omron digitalni merilnik MIT 5 Connect je namenjen za merjenja krvnega tlaka in srčnega utripa pri odraslih osebah. Je enostaven za uporabo in nežen do telesa in duha. Dokazano je zanesljiv in točen, ponaša pa se tudi z vodnikom za pravilno namestitev manšete (22–42 cm).

Intellisense tehnologija poskrbi za udobno meritev. Omron digitalni merilnik MIT 5 Connect ne meri samo krvni tlak, ampak opozarja na motnje srčnega utripa, med drugim tudi na atrijsko fibrilacijo, prav tako pa tudi pomaga pri zgornjem odkrivanju nevarnosti za srčna obolenja.

Opozorilne LED diode poskrbijo za hitro analiziranje rezultatov. Zaznava in opozarja tudi na morebitno jutranjo hipertenzijo.

Ponuja vam možnost izračuna povprečja zadnjih treh meritev, sicer pa si njegov spomin zapomni kar zadnjih 100 meritev in sicer za dva uporabnika. Je moderne zaobljene oblike in temu primerno tudi nagrajen z iF nagrado za oblikovanje.

Tehnične podrobnosti:
- Manšeta: 22–42 cm (standardna + za močno roko)
- Baterije: 4 × AA

Zemljevid

Oglas je objavljen
10.04.2024. ob 17:13
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
279 -krat