Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Otroške smuči Elan Jett 110 cm U-Flex - 5x uporabljene, ODLIČNE
  • Otroške smuči Elan Jett 110 cm U-Flex - 5x uporabljene, ODLIČNE
  • Otroške smuči Elan Jett 110 cm U-Flex - 5x uporabljene, ODLIČNE
  • Otroške smuči Elan Jett 110 cm U-Flex - 5x uporabljene, ODLIČNE
  • Otroške smuči Elan Jett 110 cm U-Flex - 5x uporabljene, ODLIČNE

Otroške smuči Elan Jett 110 cm U-Flex - 5x uporabljene, ODLIČNE

Cena
85 €
Šifra oglasa: 6524308

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Polje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodamo ODLIČNE 5x uporabljene otroške smuči Elan Jett 110 cm U- Flex.

Prvi lastniki, žal prehitro prerastli, uporabljene le med šolskimi počitnicami.
Smuči so odlično ohranjene!

Elan otroške smuči Jett El 4.5
Najpomembnejši dejavnik pri zasnovi otroških smuči je prav zagotovo mera upogljivosti. Pri Elan-u so našli inovativno rešitev, imenovano U-Flex. Z revolucionarno zasnovo smučk Elan Jett El smo njihovo upogljivost povečali kar za 25 % v primerjavi z drugimi otroškimi smučmi na tržišču. Mehkejšo smučko lahko otroci enostavneje upognejo, to pa pomeni velik korak k pravi zarezni tehniki že od prvih zavojev. Elanove otroške smuči Jett El 4.5 pospešijo hitro učenje ter poskrbijo za odlično prvo izkušnjo. Sistem U-flex, uporabljen pri konstrukciji otroških smuči Elan Jett omogoča hiter preskok iz prvih zavojev na smučanje po robniku.

Elanove inovativne tehnologije
Profil Early Rise Rocker: Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.
Konstrukcija Full Power Cap: Full Power Cap je tradicionalna »cap« konstrukcija, ki je lahka, omogoča enostavne zavoje in odpušča napake.
Sredica - Synflex: Izjemno lahka sredica iz sintetičnih materialov ponuja optimalno razporeditev upogljivosti. Različna gostota sredice glede na dolžino smučke omogoča odlične vozne lastnosti.
Ojačitve - Steklena vlakna: Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena v spodnji ali zgornji del sredice in tako izboljša strukturno trdnost, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost.
Sistem: Quickshift: Quick Shift je popolnoma integriran sistem smučarskih vezi z izjemno upogljivo ploščo. Tanek profil te izjemno upogljive plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov in se popolnoma prilega tehnologiji otroških smuči in čevljev U-Flex in zagotavlja brezskrbno in enostavno smučanje za najmlajše.

Kontakt: 041 43 43 79 - Roman (Ljubljana)
Preveri še ostale oglase na : https://www.bolha.com/uporabnik/romeooooo

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
11.09.2021. ob 08:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
850 -krat