• DELKO Turbo MIX M8 mešalec barve in kitov HEX
  • DELKO Turbo MIX M8 mešalec barve in kitov HEX
  • DELKO Turbo MIX M8 mešalec barve in kitov HEX
  • Ne zamudite priložnosti

DELKO Turbo MIX M8 mešalec barve in kitov HEX

Cena
59,99 €
Šifra oglasa: 9576234

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Delko Turbo Mix M8 mešalec barve in kitov je inovativni pripomoček, ki omogoča hitro in enostavno mešanje barv in kitov. Ta mešalec je opremljen z močnim motorjem in posebnim mešalnim nastavkom, ki zagotavlja izjemno učinkovitost in natančnost mešanja. Poleg tega ima ta mešalec enostavno nastavljive hitrosti in ergonomsko oblikovan ročaj za udobno uporabo. Delko Turbo Mix M8 mešalec barve in kitov je nepogrešljiv pripomoček za vsakega profesionalnega slikopleskarja ali domačega mojstra, ki želi doseči vrhunske rezultate in prihraniti čas pri mešanju barv in kitov.

Mixm8 je idealen za mešanje majhnih serij tankoveznih, malte, cementa, mavca in podobnih materialov. je resnično revolucionarna mešalna lopatica zaradi svoje edinstvene (163) dizajna ‘zajčjega ušesa’, ustvarja bolj gladke mešanice, hitrejše in čiščenje je lažje.
Za razliko od tradicionalnih jeklenih lopatic je mixm8 zelo fleksibilna in trpežna neporozna plastična mešalna lopatica, ki ustvarja vrtinčasto gibanje, njeni rebrasti robovi pa režejo materiale, hkrati pa zmanjšujejo zadrževanje pene, mehurčkov in zraka. vijačnica potegne suh material v mešanico in ustvari gladko in dosledno mešanico.
Kjer je tradicionalni mešalnik s kovinskimi žilami znan po tem, da poškoduje vedra in pusti nepomešan material, mixm8 olajša mešanje od roba do roba, gladki konci pa ne bodo raztrgali vedra. ta zasnova odpravlja potrebo po ustavljanju in mešanju nemešanih materialov, kar ima za posledico znatno skrajšanje časa mešanja.
Čiščenje je hitro in enostavno, preprosto ga zaključite s hitrim vrtenjem v vedru s čisto vodo ali nato odstranite posušene materiale.
Patentirani mešalni nastavek lahko meša omet ali drugo malto, vključno z agregati, tudi z akumulatorskim vrtalnikom (18v). Deluje dobro tako z akumulatorskimi (3/8” šesterokotna gred) kot žičnimi vrtalniki (6/16” šesterokotna gred), je obvezen za delovna mesta, kjer ni elektrike in je akumulatorski vrtalnik edina možnost.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 18:44
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
402 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija