Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SMUČARSKI ČEVLJI DALBELLO DRS WC

SMUČARSKI ČEVLJI DALBELLO DRS WC

Cena
60 €
Šifra oglasa: 4717258

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Vrhnika, Vrhnika
Stanje
rabljeno
Številka
42-43

Opis oglasa

Prodam vrhunske smučarske čevlje, malo rabljene, številka 43.

Dalbello je tekmovalne smučarske čevlje DRS 110 oblikoval na osnovi njihovega najbolj togega modela DRS WC, le da ga je z malenkost nižjim indeksom trdote prilagodil za potrebe širšega nabora tekmovalcev. Smučarski čevlji so tako popolna izbira za vse tekmovalce, ki se želijo uvrstiti na vrh skupnega seštevka pokala ter za prekaljene rekreativce, ki želijo dominirati nad konkurenco na lokalnih tekmah.

Za osnovo so oblikovalci izbrali dodatno ojačano školjko, ki so jo izdelali v skaldu s konceptom Center Race Balance Stance. Ta s premišljeno kombinacijo 0° bočnega nagiba in vodoravnega položaja stopala dopušča ekstremne nagibe smučarskih čevljev v zavojih ter zelo odzivno in agresivno smučanje. K brezkompromisnemu prenosu energije bo svoje dodal tudi enodelni podplat, narejen iz istega kosa kot spodnji del školjke. Material celotne školjke je ustvarjen s tehnologijo My Fit System.

Veliko podrobnosti je Dalbello namenil tudi oblikovanju notranjih čevljev DB Comp ter jih prilagodili potrebam tekmovalcev, ki želijo tesen fit za popoln prenos energije in vrhunsko odzivnost. V notranjih čevljih so anatomsko prilagojeno obliko gležnjev, narta, pet in prstov, imenovano Contour 4, še dodatno nadgradili s tehnologijo Drive&Control. Ta z nekoliko več prostora na predelu prstov zagotavlja več udobja, boljši pretok krvi ter prijetnejši občutek med daljšim smučanjem. S tesnim prileganjem na predelu pete pa ponudi popoln nadzor med smuko in neposreden prenos moči na podlago. Narejeni so iz obstojne in zelo goste pene, ki dovoljuje toplotno obdelavo kar 80% površine. Tako je mogoče obliko notranjih čevljev skoraj v celoti prilagoditi vašim stopalom, z možnostjo zavezovanja z vezalkami pa doseči resnično popolno prileganje. Za prilagajanje različnim dimenzijam mečnih mišic pa je zadolžen po višini nastavljiv "spojler" na zadnjem delu zgornjega roba.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
03.11.2022. ob 09:32
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
731 -krat