Vakuumske HEAT PIPE cevi premer 58mm

  • Cena: 200 
  • Šifra oglasa: 3558702
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Maribor, Brezje - Dogoše - Zrkovce
Stanje: novo

Več:

Prodam 10kom vakuumskih cevi (heat pipes) za solarni sistem, za ogrevanje vode. Iz njega si lahko naredite kolektor iz alu konstrukcije ali jih koristite za rezervne dele. Nikoli rabljene ali priključene na sistem, še vedno zapakirane. Idealna kombinacija steklene vakuumske cevi in toplotne bakrene cevi.

Dimenzija cevi:
- Višina: 190cm
- Premer cevi: 58mm
- Število cevi: 10, prodaja v kompletu


OPIS
Najnovejša tehnologija zagotavlja več kot 40% boljše izkoristke kot ploščati kolektorji.
Prednost vakuumskih cevi je v tem, da tudi v oblačnem vremenu sprejemajo, tako imenovano DIFUZNO svetlobo! Seveda ta energija, v oblačnem vremenu, je manjša kot direktno sončno sevanje, pa vendarle ni zanemarljivo, da vam tudi v oblačnem vremenu vodo segreje nekje do 45-50 st.C!

Prevzem možen v Mariboru.

Kontakt:
069 694 070vakuumske cevi, vakuumska cev, vakuumski kolektorji heat pipe cena, sončni kolektorji, sončni kolektorji za toplo vodo, sončni kolektorji merkur, solar heat pipes, Sončni vakuumski kolektor, vakuumski kolektorji za ogrevanje hiše, sončni kolektorji, vakuumske cevi cena, solarni kompleti za sanitarno vodo, sončno ogrevanje, sončni kolektorji wikipedija, franc stroj kolektorji, stroj bojlerji, barva za sončne kolektorje, stroj peči na drva, ogrevanje vode na sončne celice

Lokacija oglasa Vakuumske HEAT PIPE cevi premer 58mm
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa