Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Xiaomi Amazfit GTR 47 mm
  • Xiaomi Amazfit GTR 47 mm
  • Xiaomi Amazfit GTR 47 mm
  • Xiaomi Amazfit GTR 47 mm
  • Xiaomi Amazfit GTR 47 mm

Xiaomi Amazfit GTR 47 mm

Cena
80 €
Šifra oglasa: 8519180

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Corning Gorilla Glass 3 kaljeno steklo
GPS + GLONASS
Bluetooth 5.0 BLE
Optični monitor srčnega utripa BioTracker PPG
6-osni merilnik pospeška, barometer, senzor svetlobe

Z združitvijo klasične ure ure s pametnimi elementi Amazfit GTR 47 mm nosi klasično obliko s krožnim gumbom in dvojno krono. Izdelano iz visokokakovostnih materialov je ohišje ure lahkotno, prefinjeno in elegantno, a hkrati trpežno. Poleg tega mikrokristalna cirkonijeva keramična plošča daje vtis mehanske ure višjega cenovnega razreda. Impresiven zaslon 326 PPI AMOLED, ki vas vedno znova spodbuja k gledanju ure.
Zmogljiva baterija. Zahvaljujoč naprednemu čipu z majhno porabo energije, novim vezjem in globoki optimizaciji moči je mogoče Amazfit GTR brez polnjenja uporabljati do tri tedne. Vodoodporna do globine 50 metrov. Amazfit GTR je vodoodprna do 50 metrov, kot smo navajeni pri ročnih urah, tako da vam pri vsakodnevni uporabi ni potrebno razmišljati. Poleg tega je visoko natančen GPS zasnovan tako, da pri izvajanju dejavnosti na prostem vedno zagotavlja natančne podatke. Amazfit GTR lahko spremlja 12 športnih aktivnost. Od vsakodnevnih aktivnosti, kot so hoja, tek, plavanje, plezanje ali smučanje. Vedno na tekočem z vašimi dejavnostmi da boste vedno boljši in boljši. Merjenje srčnega utripa.
Opozorja tudi na neustrezen srčni utrip. Ko nosite uro Amazfit GTR vam le ta nenehno meri število korakov in spremlja vaše vadbe.
Ko zaspite zbira podrobne informacije o vašem spanju, hkrati pa vam omogoča tudi nadzor glasbenega predvajalnika, ne da bi za to morali uporabljati telefon. Opozorila na klice, SMS, obvestila v aplikacijah.

Veliko izgledov "številčnice".

Dodani paščki, zaščita zaslona in drugi dodatki (dodatni polnilec USB, ...).

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
07.04.2023. ob 12:55
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
872 -krat