Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Xiaomi Mi Band 3 - slo garancija
  • Xiaomi Mi Band 3 - slo garancija
  • Xiaomi Mi Band 3 - slo garancija

Xiaomi Mi Band 3 - slo garancija

Cena
15 €
Šifra oglasa: 1522288

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Vodice, Vodice
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam Xiaomi Mi Band 3 z originalnim črnim paščkom, polnilcem in originalno embalažo. Senzor je brezhiben, tudi baterija dosega avtonomijo kot pri novem. Na zaslonu senzorja je nekaj sledi uporabe. Kupljen v Sloveniji, še v garanciji do maja 2020.

Opis:
Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 3 je naslednica najbolj prodajane športne zapestnice Mi Band 2. Z vgrajenim merilcem srčnega utripa in naprednim števcem korakov bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike.

Mi Band 3 se ponaša s certifikatom 5ATM, kar pomeni, da je odporna na vodo. Z njo boste lahko plavali ali se tuširali. Za razliko s predhodnico so povečali tudi zaslon z diagonalo 1,98 cm (0,78"), kjer se vam bodo prikazovala obvestila in klici, katere boste lhko tudi zavrnili. Na športni zapestnici Mi Band 3 boste lahko pogledali tudi zadnjih 5 sporočil.

Športna zapestnica Mi Band 3 bo spremljala vaš srčni utrip vseh 24 ur v dnevu od trenutka, ko jo boste zapeli na zapestje.

Ponaša se tud z odlično baterijo, ki zagotavlja do 20 dni pripravljenosti. Za beleženje vseh meritev se povežite na zapestnico s pomočjo Bluetooth 4.2 (druga generacija), ki posledično omogoča hitro in stabilno komunikacijo.

Zapestnica vas ob predolgem sedenju na enem in istem mestu opomni, da je čas za kozarec vode ali sprehod na zrak. Z nežno vibracijo vas opozori tudi na dohodni klic ali sporočilo.

Zapestnica dela tudi ponoči med spanjem. Opravlja različne meritve vašega spanca, katere si lahko nato ogledate. Iz vaših premikov razbere obdobja trdega in rahlega spanca.

Tehnične lastnosti:
- Funkcije: alarm, opozorilo na klic, prikaz porabe kalorij, razdalje, utripa, korakov, datuma in časa
- Jezik: angleščina
- Bluetooth: 4.2
- Certifikat: 5ATM - primerna za plavanje
- Zaslon: OLED 1,98 cm
- Kompatibilnost: Android 4.4 in novejši ter IOS 9.0 in novejši
- Čas pripravljenosti: do 20 dni
- Čas polnjenja: približno 2 uri
- Baterija: 110 mAh
- Material: ABS in plastika
- Pašček: TPU + TPE
- Mere: 3.2x1.79x1.2cm
- Dolžina za nošenje: od 155 do 216 mm
- Teža: 0,11 kg

V primeru interesa, mi pošljite sporočilo - običajno odgovorim v nekaj minutah.
Ogled in prevzem je izvedljiv v Vodicah pri Ljubljani, lahko pa tudi pošljem po pošti (zapakiram v originalno embalažo in pošljem kot "občutljivo") - v primeru plačila na TRR/PayPal, brezplačna poštnina.

Če vam je oglas zanimiv, si oglejte še ostale moje oglase.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.03.2020. ob 13:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
500 -krat