WiFi eWeLink SonOff Smart Remore Basic stikalo 2200W

  • Cena: 10,90 
  • Šifra oglasa: 2061830
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Podravska, Poljčane, Krasna
Stanje: novo

Več:

Iz zaloge celotna kolekcija sistema eWeLink SonOff...

WiFi Smart eWeLink SonOff sistem Basic osnovno stikala oz. krmilni modul je naprava za daljinsko pametno upravljanje naprav preko aplikacije eWeLink preko wlan domačega ali mobilno daljinskega upravljanja naprav 230V do 10A oz. moči do 2200W, omogoča daljinsko krmiljenje naprav, omogoča varčevanje energije, zaščito naprav in popolno kontrolo na lokalnem in daljinskem nivojo nad napravo preko interneta.

WiFi Smart SonOff stikalo oz. modul je lahek, enostavno prenosljiv, kompatibilen in trpežen, enostaven za uporabo v električnem omrežju doma in drugje.

Domača avtomatizacija je "Internet stvari". Način, da bodo vse naše naprave in naprave povezane v mrežo, kar nam omogoča neoviran nadzor nad vsemi vidiki našega doma in še več.

Ta izdelek je poceni in cenovno dostopna naprava, ki vam pomaga stopiti v neverjetno pametno hišo. To je brezžično stikalo WiFi, ki se lahko poveže z napravami različnih vrst in blagovnih znamk. Izdelek pošilja podatke v oblačno platformo prek usmerjevalnika WiFi, ki omogoča daljinsko upravljanje vseh naprav z aplikacijo eWeLink na vašem pametnem telefonu. Izdelek naredi vse vaše gospodinjske aparate pametne, če ima vaš telefon omrežje, lahko kadar koli na daljavo vklopite ali izklopite svoje naprave od koder koli. Z nastavitvijo časovnih razporedov vaših aparatov lahko ohranite brezskrbno življenje.

Podpora WiFi omrežju.
Podpiranje sledenja statusa, pravočasne povratne informacije o aplikaciji o stanju gospodinjskih aparatov.
Podpora na daljavo vklopi ali izklopi dodane naprave.
Podpirajte številna pametna stikala WiFi en pametni telefon.
Enostavna namestitev, enostavno rokovanje in aktiviranje lahko takoj in stabilno.
Opomba: Moduli, ki niso oznake RF 433Mhz, ne podpirajo daljinskih RF upravljalnikov na daljavo ampak le aplikativno uporabo.

Model: SonOff Basic 2200W

Več info naročilo in dodatne iformacije:
https://www.wlan-sat.com/tv-in-video/daljinsko-krmiljenje/ewelink-sonoff.html

Lokacija oglasa WiFi eWeLink SonOff Smart Remore Basic stikalo 2200W
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa