Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Garmin Forerunner 10

Garmin Forerunner 10

Cena
40 €
Šifra oglasa: 2722480

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Zasavska, Zagorje ob Savi, Zagorje ob Savi
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam GARMIN FORERUNNER 10

Elegantna in preprosta naprava GPS zabeleži vsak kilometer
Beleži razdaljo, tempo in kalorije
Začnite teči s pritiskom gumba
Prepozna osebne rekorde
Virtual Pacer™ primerja trenutni tempo s ciljno vrednostjo
Načrtujte, pregledujte in delite teke v storitvi Garmin Connect™
forerunner 10

Forerunner 10 je tekaška ura z GPS-om, ki beleži razdaljo, hitrost/tempo in kalorije. Shranjuje tudi osebne rekorde in vas motivira med vadbo.

Forerunner 10
Pripravljeni na tek
Forerunner 10 je enostaven za uporabo, saj lahko začnete teči takoj po pritisku gumba. Med tekom lahko z enega zaslona jasno razberete čas in razdaljo, z drugega pa kalorije in tempo. Nastavitve lahko prilagodite tako, da sta tempo in razdalja prikazana na istem zaslonu.

Prilega se vsem
Naša doslej najlažja in najudobnejša ura, ki je na voljo v več barvah. Modeli v črno-rdeči in oranžno-črni izvedbi imajo nekoliko večjo številčnico in širši zapestni pas. Vse lahko nosite kot običajne ure, tako da imate svojega tekaškega prijatelja vselej pri sebi. Ob običajni uporabi (če je GPS vklopljen 30 minut na dan), je življenjska doba baterije 10 dni. Ob uporabi z GPS-om, vklopljenim ves čas, je življenjska doba baterije 5 ur.

Forerunner 10
Povratne informacije za motivacijo
Med tekom vas Forerunner 10 lahko prijazno opozori na vsak pretečeni kilometer, na zaslonu pa se prikaže čas za zadnji pretečeni kilometer. Po končani vadbi si boste med shranjenimi podatki ogledali povzetek vadbe, med drugim čas, razdaljo, povprečni tempo in kalorije. Ura vas bo tudi opozorila, ko boste dosegli osebni rekord, npr. najhitrejši kilometer ali najdaljšo pretečeno razdaljo.

Forerunner 10
Orodja za vadbo
Tekačem, ki želijo nekoliko več možnosti, ura Forerunner 10 nudi nekaj zanimivih vadbenih funkcij. Virtual Pacer™ primerja vaš trenutni tempo s ciljno vrednostjo. Ima tudi opomnik za intervale hoje, če ste s tekaško vadbo šele začeli ali vaši treningi vključujejo intervale hoje med tekom.

Forerunner 10
Shranjujte in delite
Uro enostavno priklopite na računalnik, podatke o vadbi naložite v Garmin Connect™ in si oglejte zemljevid teka, pridobite podrobnosti o vsakem kilometru in te podatke delite s prijatelji – vse brezplačno. Še boljša motivacija je podatek o skupnem seštevku kilometrov v storitvi Garmin Connect. Lahko si ogledate tudi prejšnje treninge in se prepričate o napredku v primerjavi s prejšnjim tednom, mesecem ali letom.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
21.12.2023. ob 18:40
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
864 -krat