• Turni pancarji ATOMIC BACKLAND CARBON Velikost 30
  • Ne zamudite priložnosti

Turni pancarji ATOMIC BACKLAND CARBON Velikost 30

Cena
450 €
Šifra oglasa: 11627934

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Najzmogljivejši v istoimenski družini, Backland Carbon bo ponudil izjemno vozno izkušnjo in lahkoten vzpon. Konstrukcija pancarja je izdelana s pomočjo tehnologije Prolite, ki minimalno zasnovo školjke ojača na najbolj obremenjenih predelih, kar je ravno nasprotno od običajne izdelave školj. Školjka je izdelana iz trdne in trpežne plastične zmesi Grilamid po sistemu True Flex, ki poskrbi da se karakteristike plastike ne spreminjajo glede na temperaturne spremembe. Zahvaljujoč karbonsko zasnovani ojačitvi na hrbtni strani pancarja, imenovani Carbon Spine, bo z Backland Carbon smučanje po zahtevnih terenih še lažje. Da bi se čimbolj približali načinu naravne hoje Backland Carbon pri straneh dopolnjuje tehnologija Frictionless Pivot s kar 74 stopinjskim dosegom gibanja. Notranji termoformabilni vložek 3D Memory Fit Platinum Light omogoča popolno prileganje s pomočjo toplotne obdelave ter zahvaljujoč peni Dynashape ohranjanje željenih form. S flex indexom 110, inovativnim in zanesljivim načinom zmanjševanja obsega Boa Fit System ter sistemom za preklop med načinom smučanja in hojo Free Lock 4.0, se bo Backland Carbon odlično obnesel tudi med smučanjem po zahtevnih terenih.



Lastnosti

Prolite konstrukcija: Inovativni način grajenja turnih čevljev, ki sprva začenja obliko školjke z minimalno težo in volumnom ter jo dodatno ojača le na najbolj obremenjenih predelih. Klasično zniževanje teže školjke ponavadi poteka v ravno obratno smeri (od največjega volumna do minimalne debeline).
Carbon Spine: Ojačitev na hrbtnem delu pancarja, izdelana iz trdnih karbonskih vlaken.
Frictionless Pivot: Stranski vijak, izdelan iz prožnega in trpežnega polimera prinaša povsem naravvno gibanje in s tem olajša vzpone
Memory Fit Platinum Light: Notranji čevelj turnega pancarja sestavlja notranji vložek, ki v primerjavi s preostalimi modeli omogoča termoformabilno prilagajanje na predelu pete, stranskega dela stopala in jezika
Boa Fit System: Prednji, spodnji del čevlja bo z integriranim sistemom zategovanja BOA prinesel popolno, do milimetra natančno prileganje nogi z enostavnimi vrtljaji okroglega gumba na nartu.
Free Lock 4.0: Hiter in enostaven sistem preklopa med načinom za hojo ter načinom za smučanje, kateri prinese zavidljivo togost in trdnost.
Quick Release Cam Strap: 40 mm trak, ki izboljšuje moč in zmogljivost med spustom
True Flex: občasno poznano dejstvo je, da se školjka turnih čevljev ob višjih temperaturah zmehča in ob nižjih povsem otrdi. True Flex sistem opisuje sestavo plastike, odporne na temperaturne spremembe – čevelj ima tako enake karakteristike v spremenljivih pogojih, kot jih je imel med pomerjanjem v trgovini.
Memory Fit 3D: Notranji čevelj turnega pancarja je izdelan po sistemu Memory Fit 3D, ki opisuje predoblikovano termoformabilno peno, ki zmanjša možnosti neudobja že ob prvi uporabi. Predele pene mestoma nadomešča material Dynashape, katerega zmožnost je nenehno prilagajanje nogi ob nošenju turnega čevlja. Glede na različico notranjega vložka se Dynashape pojavi: Silver (na predelu pete), Gold (predel pete in stranskega dela stopala) in Platinum. Da se čimbolje prilega, notranji vložek preko termo obdelave povzame forme uporabnikovega stopala in noge. Za termoregulacijo notranjega čevlja poskrbi 3MTM Thinsulate izolativno polnilo, ki s pomočjo nafinejših vlaken zadržuje kar največ toplega zraka v jedru, tudi, če se čevelj premoči.


Tehnične lastnosti

Touring/Speed
Flex index: 100
Širina prednjega dela: 98mm
Naklon (prednji): 13°, 15° in 17°
Razpon gibljivosti: 74°
Podplat: Skywalk Full Rubber Sole
Material školjke: Grilamid®
Material jezika: Grilamid®
Notranji vložek: Memory Fit Platinum Light

Prodam omenjene nove pancarje nikdar nošeni. Ogled in pomeriti jih je možno v Mariboru po predhodnem dogovoru. Poklicite na stevilko 031624780 ali sporocilo preko Bolhe

Zemljevid

Objekti v bližini

vesna_mb66

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija
Oglas je objavljen
16.04.2024. ob 20:12
Do poteka še
Oglas je prikazan
245 -krat

vesna_mb66

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija