Na pomoč, ne prejemam povpraševanj!

Če ne prejemate nobenih povpraševanj za svoje oglase, je to mogoče iz več razlogov. Preglejmo nekaj najpogostejših.

Preverite, ali je vaš oglas v ustrezni kategoriji. Večino oglasov bo podpora uporabnikom preverila in jih prestavila v ustrezno kategorijo, kadar bo to mogoče. Nekateri oglasi včasih potrebujejo več časa, da pridejo na vrsto za preverjanje, zato pazite, da oglas umestite v ustrezno kategorijo. Kupci po bolha.com iščejo tudi z izbiro kategorije, ki jih v določenem trenutku zanima.

Naslednje, kar je treba preveriti, je naslov oglasa. Kratki in jedrnati naslovi delajo čudeže pri umeščanju vaših oglasov na seznam iskalnih rezultatov, ker veliko kupcev išče po bolha.com z vpisom ključnih besed v iskalnik. Prav tako morate biti pozorni, da bo kupcu takoj jasno, kaj prodajate ali oddajate v najem oziroma kaj ponujate v oglasu.

Enako pomemben kot naslov je opis v oglasu. Je v vašem opisu dovolj podrobnosti? V opisu oglasa je treba navesti čim več informacij. Potrudite se uporabiti preprosto besedišče, a v lastnem slogu. Ne želite zveneti kot robot, ki odvrača kupce. Ne pozabite, da bodo besedilo brali ljudje, kot ste vi, zato se vprašajte, kaj bi vas razveselilo v opisu oglasa.

Vaš oglas vsebuje fotografije? Kupcem so veliko bolj zanimivi oglasi s fotografijami in bodo prej kliknili oglas s fotografijami kot oglas brez njih. Poleg tega veliko fotografij ponuja več informacij, pri čemer kupec med iskanjem izgubi manj časa ter laže in hitreje sprejema odločitve. Ne skoparite s fotografijami, čim več jih dodajte k svojemu oglasu.

Če imate vse zgoraj navedeno in še vedno ne prejemate povpraševanj, poskusite svojemu oglasu priskrbeti večjo vidnost. Izpostavitve oglasov so namenjene prav temu – nadzorovanju in upravljanju vidnosti vaših oglasov.


Povezana vsebina
Portal bolha.com svetuje
Splošna navodila
Nasveti za odličen oglas

Potrebujete pomoč?